Gå til innhold

Gåsemyr

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Gåsemyr last won the day on Juni 29 2018

Gåsemyr had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 Nøytral

Om Gåsemyr

 • Rang
  Nyklekt
 1. Gåsemyr

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Da prøver vi på det, gi fuglen en sjanse. Han er så frisk og i farta ellers. Igjen, tusen takk
 2. Gåsemyr

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Tusen takk for raskt svar. Litt brød av og til, men det er absolutt ikke en del av kosten. De spiser fôr og så har de gått ute i litt over en mnd og spiser det naturen byr på. Men, når du sier det så er det sikkert noe han mangler for hva ellers kan det være? Mindre sannsynlig genetisk. Det var veldig leit... hva skal vi gjøre med ham?
 3. Gåsemyr

  Gasse sammen med gåsemor med unger ?

  Tusen takk for svar. Det har gått fint å ha de sammen, gassen er sjefen over alle sjefer her på gården☺️ Et spørsmål til.. en av gåsungene som nå er blitt veldig store har symmetrisk defekt på begge vingene sine. Klarer ikke legge de inntil kroppen. Han har vokst fint, men det ser ikke helt greit ut. Vi finner ikke brudd eller skade og det startet først på den ene så kort stund på andre vingene, mens han vokste/ vokser fortsatt. Medfødt? Råd?
 4. Vi er så heldige å ha en gås ( smålensgås) som har ruget frem unger. Gassen står i giv akt og vil passe på inne i gåsehuset og er usikker på om han bør være der. Ser han er veldig forsiktig, men det blir veldig mye leven hver gang vi skal gi mat osv... har noen råd/tips?
×