Jump to content

Kyllingtess

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kyllingtess last won the day on January 21

Kyllingtess had the most liked content!

Community Reputation

2 Nøytral

About Kyllingtess

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for svar😊 har de inne litt til før jeg tar de ut. har de i stua nå, og der er varmen såpass at jeg ikke trenger varmelampe på lengre.
 2. Håper noen kan ta seg tid til å svare. kyllingene er snart 3 uker. De begynner å ville røre seg litt mer enn hva plassen tilsier. I mitt fjøs er det ikke isolert men tett fordi det er betong. Har lagt tjukke gummimatter på gulvet med flis og høy for å gjøre det lunt. Har også to varmelamper i forskjellige høyder som de kan trekke til når det er kaldt. håper noen kan svare da jeg er ganske rådløs
 3. Hjalp den ene kyllingen min ut av egget, fordi den hadde sluttet helt å hakke, og vi var på overtid. den er litt slapp men titter rundt seg. det jeg lurer på er, det henger noe gult ut av rumpa, hva er det? Kommer den til å overleve eller burde den få slippe? håper noen kan svare fort:(
 4. Nei ingenting enda😕 er jo så spent her. Nå er vi snart på dag 21
 5. Ser de spretter rundt i rugemaskinen, det har det gjort et døgn snart. Er dag 20 nå. Når kan jeg regne med at det kommer et hakk i egget?
 6. Hvordan skal hønsehuset være? jeg har et gammelt fjøs hvor det har vært høns for mange år siden. Det er betong, ikke isolert. Hatt kalver der så har gummi matter på gulv, og flis. Høy under der jeg har varmelampene. Har 2 stk. Holder det? Har kortet ned litt på str på hønseområde så lampene står litt tettere.
 7. Tusen takk for nyttig info!!:)
 8. Er det noen som driver med denne rasen og kan fortelle meg litt om den? alt fra hvordan den er til hvordan den går med andre? finner veldig lite info om denne rasen.
 9. Hva spiser de små kyllingene? Sist vi hadde kyllinger så kokte jeg eggeplomme til de hver dag over en lengre periode. Men hva klarer de å spise?
 10. Kyllingene er nå 6 uker gamle og begynner å bli bra store, fjøset vårt er tømmervegger med betong men jeg har lagt eget sted der inne med halm og 2 varmelamper. kan jeg flytte de ut?
 11. Av rompa, den har blitt mye mer aktiv i dag men fortsatt klarer den ikke å stå oppreist, den ligger rett ut og piper masse. hva er den gule Klompen??
 12. Den har hakket igjennom nå!! Så utrolig spennende!! Blir spennende å se om han har kommet ut i morgen tidlig, aner ikke hvor lang tid man beregner at de bruker.
 13. Lyste i den bytte enden nå og så noe spist som beveget seg frem og tilbake. Er dette nebbet som prøver å komme seg igjennom hinna?? er på dag 22 og føler at tiden renner ut men jeg ser at det er liv der inne. noe jeg kan gjøre?
 14. I går kveld så jeg eggene røre seg, og det var liv inne i de. var helt sikker på at noe skulle skje i natt. Er det forsent nå? Skal jeg gjøre noe? setter stor pris på svar.
×
×
 • Create New...