Jump to content

Kyllingtess

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kyllingtess last won the day on January 21

Kyllingtess had the most liked content!

Community Reputation

2 Nøytral

About Kyllingtess

 • Rank
  Kylling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ser det er flere tråder om det her men jeg har 3 grupper høns, den ene gjengen er 4,5 mnd, den andre gjengen er 5 uker, og den siste gjengen klekker nå. når kan de på 5 uker gå med de som er 4,5 mnd? de har riktignok eget stort bur inne i hønsehuset med de andre, så bare hønsenetting som skiller de. håper på tips og råd:)
 2. Ingen som vet eller har cream legbar?
 3. Jeg har 3 høner som er forskjellig rase, CL, faverolle og pavlovskaya. Er det noen som vet når disse starter å legge egg?
 4. Kylling gjeng på 8 uker? har ei venninne som har ei høne, og den vil jeg gjerne ha. Men hvordan er det å få en fremmed høne inn til kyllingene?
 5. Jeg har en pavlovskaya på 4 uker. og lurer på når og hvordan jeg kan se om det er høne eller hane?
 6. Litt større men dårligere bildet, jeg tror jeg får 2 faverolle haner og en høne men ønsker mest høner selvfølgelig😊
 7. Ja tenkte bare på at det er kjølig i det fjøset men hvis de har varmelampe trekker de vel dit hvis de syntes det blir for kaldt eller? redd de skal stryke med ettersom de ikke er fult dekt av fjær.
 8. Her er mine 3 faveroller, jeg mistenker 2 haner og 1 høne men jeg er helt ny så jeg aner ikke😊
 9. Tusen takk for svar😊 har de inne litt til før jeg tar de ut. har de i stua nå, og der er varmen såpass at jeg ikke trenger varmelampe på lengre.
 10. Håper noen kan ta seg tid til å svare. kyllingene er snart 3 uker. De begynner å ville røre seg litt mer enn hva plassen tilsier. I mitt fjøs er det ikke isolert men tett fordi det er betong. Har lagt tjukke gummimatter på gulvet med flis og høy for å gjøre det lunt. Har også to varmelamper i forskjellige høyder som de kan trekke til når det er kaldt. håper noen kan svare da jeg er ganske rådløs
 11. Hjalp den ene kyllingen min ut av egget, fordi den hadde sluttet helt å hakke, og vi var på overtid. den er litt slapp men titter rundt seg. det jeg lurer på er, det henger noe gult ut av rumpa, hva er det? Kommer den til å overleve eller burde den få slippe? håper noen kan svare fort:(
 12. Nei ingenting enda😕 er jo så spent her. Nå er vi snart på dag 21
 13. Ser de spretter rundt i rugemaskinen, det har det gjort et døgn snart. Er dag 20 nå. Når kan jeg regne med at det kommer et hakk i egget?
 14. Hvordan skal hønsehuset være? jeg har et gammelt fjøs hvor det har vært høns for mange år siden. Det er betong, ikke isolert. Hatt kalver der så har gummi matter på gulv, og flis. Høy under der jeg har varmelampene. Har 2 stk. Holder det? Har kortet ned litt på str på hønseområde så lampene står litt tettere.
 15. Tusen takk for nyttig info!!:)
×
×
 • Create New...