Gå til innhold

Kyllingtess

Medlemmer
 • Innholdsteller

  22
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Nøytral

Om Kyllingtess

 • Rang
  Nyklekt
 1. Kyllingene er nå 6 uker gamle og begynner å bli bra store, fjøset vårt er tømmervegger med betong men jeg har lagt eget sted der inne med halm og 2 varmelamper. kan jeg flytte de ut?
 2. Av rompa, den har blitt mye mer aktiv i dag men fortsatt klarer den ikke å stå oppreist, den ligger rett ut og piper masse. hva er den gule Klompen??
 3. Kyllingtess

  Er det liv i dette egget?

  Den har hakket igjennom nå!! Så utrolig spennende!! Blir spennende å se om han har kommet ut i morgen tidlig, aner ikke hvor lang tid man beregner at de bruker.
 4. Kyllingtess

  Er det liv i dette egget?

  Lyste i den bytte enden nå og så noe spist som beveget seg frem og tilbake. Er dette nebbet som prøver å komme seg igjennom hinna?? er på dag 22 og føler at tiden renner ut men jeg ser at det er liv der inne. noe jeg kan gjøre?
 5. Kyllingtess

  Er det liv i dette egget?

  I går kveld så jeg eggene røre seg, og det var liv inne i de. var helt sikker på at noe skulle skje i natt. Er det forsent nå? Skal jeg gjøre noe? setter stor pris på svar.
 6. Ta de opp og lyse de? ser ikke noe nebb med dårlig lommelykt oppi der. lest at msn skal kunne se nebbet i luftlomma?
 7. Kyllingtess

  Er det liv i dette egget?

  Begge er helt like, den ene siden av egget er helt sort omtrent men når jeg snur egget så ser det sånn ut, lar det ligge ut tiden. har 2 egg bare.
 8. Kyllingtess

  Er det liv i dette egget?

  Er på dag 19, og la lyset inntil egget og syntes fortsatt det ser mye plass ut der inne. tenkte kanskje det ikke er noe liv der lengre ettersom det ser sånn ut. hva tror dere?
 9. Kyllingtess

  Vekt på egg?

  Har egg som mest sannsynlig skal klekke på tirsdag, lurer litt på om vekta har noe å si. det skiller 3 g på det letteste til tyngst. kan det ha noe å si på om det er kylling i det eller ikke? Prøvd å Google det men uten hell
 10. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  Er 4 dager igjen, også veide jeg eggene nå, det skiller på det meste 3 g, har det noe å si om det lever eller ikke?
 11. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  Tusen takk for svar. Bare og håpe på at det fortsatt lever da.
 12. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  De står under varmelampe, men selve rommet hadde jeg fyrt opp før jeg la meg så det var veldig varmt, kanskje et par timer. er det noen måte å se om dette gikk gærnt på? siste jeg gjorde før jeg la meg var å lyse dem, og det så veldig bra ut
 13. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  I dag hadde strømmen gått og eggene var på 23 grader, de er varme igjen nå men har det gjort at de døde? er på dag 10. så lei meg
 14. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  Har nå luket ut 4 egg det ikke var noe liv i, og 5 det er uten tvil med. det ene egget er det masse blodårer i men det er også en stor sort skygge jeg ikke skjønner noe av. kan dette egget kommet lengre i prosessen?
 15. Kyllingtess

  Klekking under varmelampe?

  Hvis jeg setter en skål med vann og dekker til boksen så bør det bli greit med fukt der inne? det hadde vært gøy om vi fikk det til. Setter pris på tips og råd underveis. Så oppdaterer jeg med bilder underveis:)
×