Jump to content

Fluff

Medlemmer
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fluff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hei! Vi har 2gullfasan kyllinger som jeg håpet kunne gå med hønene. Problemet er att luftegården til hønene har ca 2,5m høyt gjerde, men ikke noe tak.. vil fasan fly over? Er det mulig å vingeklippe en fasan? Isåfall, hvordan gjør jeg det? Og hvordan i alle dager ser jeg kjønn på fasaner?
 2. Hjelp! Fått en kalkun kylling i natt, dessverre så hadde mammaen dytta den ut og den lå helt stiv på utsiden av reiret.. tok den med hjem for å få varmet den og nå så har den begynt å pipe. Men hvordan gjør jeg det når jeg skal legge tilbake kyllingen? Mammaen har allerede en kylling på 1uke hos seg.. vil hun nå nekte å ta imot den her vis jeg legger den under hun?
 3. Hei! Hvordan er det å ha hønene fritt gående på gård med sau og ku? Med tanke på kraftfôr /annet fôr? Kommer de til å bæsje og legge egg i alt som er?
 4. Hvordan behandler man? Han er egentlig ikke tynn heller 🤔
 5. Hei! Vi har en flokk på 2 New hampshire høner, 3brahma høner og 1 barnevelder hane.. Hanen vår går ikke inn i hønsehuset av seg selv, han legger seg heller ved gjerdet på utsiden.. Det regner å han lå fremdeles ved gjerdet i en vanndam, han er gjennomblaut og pjusk.. Når vi bærer han inn i hønsehuset så bryr han seg særdeles lite, det kan ikke være normal hane oppførsel vel? Når han puster så høres det ut som om han surkler i pusten.. Er det noe vi kan gjøre for å hjelpe han? Eventuelt om det er noen som kan ha en anelse om hva som feiler han? legger han seg ute fordi han er lei livet? Han er under 1år gammel og fikk nok litt hjuling av den ene brahma høna.. kan det være det som gjør han sånn?
 6. Tja, med tanke på att han tydligvis ikke er noen fan av silkehønene så kanskje jeg bare må kvitte meg med han.. Stakkars hønene har nesten ikke dusk igjen på hodene sine..
 7. Han er heldigvis veldig snill med mennesker 😅 men det er kun silkene han er fæl med, Dk hønene er han snill med, enda silkene kom før de siste dk hønene.. Syntes galingen hans bare blir værre og værre jeg altså..
 8. Hei! Vi har verdens søteste hane, men han galer igjennom hele dagen, hvorfor gjør han dette? Han er 6mnd. Er det noe vi kan gjøre for å få han til å slutte? Han er å veldig slem med silkehønene våre og bare jager dem avgårde.. Hanen er en Dverg Kochin
 9. Tusen takk for tilbudet! Men jeg har fått tak i 6 røde dverg silker! Lykke!
 10. Uff,ja, det er kjempe kjedelig!.. Så er det noen som vet om noen seriøse oppdrettere av dverg silke? Helst i Telemark- Rogalands området, men villig til å kjøre ett stykke om jeg vet att det er fra bra oppdrett
 11. Alle kyllingene er nå døde.. De er adskilt fra de andre ettersom de var så mye mindre enn de andre. De var 3uker sa han vi kjøpte dem av, men de var kjempe små. Snakket med hun oppdretteren jeg kjøpte de andre hønene mine av og hun mener det kan virke som om de var syke av koksidose eller hønslamelse.. Vi rakk ikke ha dem ett døgn engang før alle var døde.. og han nekter å betale tilbake pengene og nekter for att de var syke når vi fikk dem
 12. Hei! Jeg er totalt ny på forumet og vet ikke om dette blir lagt på riktig plass.. Men jeg kjøpte 3 dverg silker i går.. den ene ble slapp på bilturen og døde iløpet av natten.. Nå er resten av de å ustø og den ene er vel nesten å regne som død allerede.. Hva kan jeg gjøre og hva er det som foråraker dette?.. og kan det smitte kochinene mine? Vi har lett lenge etter silkehøns og betalte jo en del for dem å, Så dette er utrolig leit.. jeg ringte veterinæren, men var ikke stort med hjelp å få fra dem Kyllingene har stått i eget rom uten de større høenen.
×
×
 • Create New...