Jump to content

Norstrand

Medlemmer
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Norstrand

 • Rank
  Nyklekt
 1. Jeg postet en melding tidligere om en kylling som fortsatt hadde navlestrengen sittende fast, måtte klippe den løs fra egget, men den slapp aldri taket. Nå ser det ut som matposen til kyllingen henger på utsiden og det kommer en del gul veske der. Er dette noe man kan føre noe med? Eller det det best å la kyllingen slippe nå? Kyllingen virker ellers ganske pigg.
 2. Takk for rådet, dette skal jeg prøve. Det virker som det er navlestrengen siden den er tørket inn på utsiden også ser det ut som den går inn i kyllingen. Ja jeg synes det er litt rart at kyllingen kan ha over lev en uke lenger i egget enn de andre kyllingen. Høna ruget ut 4 kyllinger der to av dem kom veldig sent og tre av dem hadde problemer og to har dødd kort tid etter på.
 3. Hei Er nå veldig bekymret for ene kyllingen som kom i går, bare en uke for sent. Den satt lenge fast i navlestrengen, så til slutt klipte vi den når den bar tørket helt inn, sånn at den ikke lenger drasset rundt på egget. Problemet nå etter 6 timer er at det fortsatt sitter litt navlestreng i gjen som blokkerer bak så den ikke får gått på do. Denne siste biten ser ikke ut til å ville slippe taket, hva skal jeg gjøre?
×
×
 • Create New...