Jump to content

Anne K H

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Anne K H

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan flytte den og legge de i egnekasser, jeg har 2 kluks i hver sin pallekarm m lokk over. En ligger på 6 egg den andre foreløpig på 1 plast egg men vurderer 3 ande egg under henne. 1 og 2 gangs rugere. Ingen av de har hatt kyllinger før.
 2. Hei har en Wyandott høne ca 6 måneder som har gule bein men i det siste har den fått noen grønne flekker (ser ut som mugg på farge) på beina. Noen som har erfaring med hva det kan være? Er det normalt? hilsen bekymret hønemor
 3. Anne K H

  Høne sadel

  Hei syr du fortsatt slike hønse dadler?
 4. Jeg er ny her og skal starte med høner. Er oppvokst på et lite småbruk og vi hadde en periode hvor vi hadde dverghøns/haner. Nå skal jeg starte selv og har valgt meg ut rasen lys sussex da de er store vakre høner(synest jeg) og lurer nå på om jeg skal velge å ha brun isa og australtorp sammen med dem. Ønsker meg hane av Sussex, men trenger jeg flere haner da det blir en 10-15 høner (ønsker ikke å slite ut hanen). Lager også stor luftegård til dem men ønsker å ha de frittgående om det er mennesker ute og ser etter dem, håper de vil gå sammen med hunden(border collie) og evt katten (er derfor jeg velger så store høner så ikke katta tar knekken på dem).
×
×
 • Create New...