Jump to content

Blandingshuset

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Blandingshuset

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

567 profile views
 1. Nei, men de var hentet hos en som driver med hvit og brun lohman. Derfor jeg synes det var rart å få svarte kyllinger. De hvite med brunt i seg er forsåvidt forståelig, men ikke svart..
 2. Hei. Jeg bare lurer. Jeg har en høne som ruger på egg inne i sitt eget hus, hvor det også bor en hane, men ellers ingen voksne høner. Kommer dette til å gå bra eller anbefales det ikke? I og med at det er bare de to som bor der så tenkte jeg kanskje at det skulle gå bra. Har hatt haner med kyllinger før og de har vært veldig snille med kyllingene.
 3. Jeg har nylig klekket ut 12 kyllinger for ca en mnd siden. Hadde de på badet med varmelampen i litt under en uke. Snudde av varmelampen i to dager og den siste dagen lot jeg de være ute på dagen og inne på natten. Dagen etter så flyttet de ut uten varmelampen eller noe form for kunstig varme. De har det veldig bra i dag. De varmer seg på hverandre. De har nå vokst seg til flotte kyllinger.
 4. Hei. Jeg har fått noen brun lohman kyllinger, men lurer litt. De er i forskjellige farger. Har fått to svarte, 5 hvite og to hvite med brune striper. Er dette vanlig?
 5. Hei. Jeg har en hane som har klart å knekke en tå. Han har en del vondt, det er kanskje egoistisk av meg men jeg ønsker virkelig ikke å avlive han pga dette. Hva kan jeg gjøre med den tåen og hvordan skal jeg få ned hevelsen? Ser ut som han har en stor klinkekule innerst på tåen. Vi er veldig glade i denne hanen så det er veldig trist at han skal ha det vondt. Håper på noen hjelpsomme svar.
 6. Hei. Jeg har to oransjehalset italiener haner som skal selges. Jeg selger disse i håp om at de skal få ett godt hjem. De er godt aktive med damene her allerede og er utrolig pene å se på. De selges for 100 kr stk.
 7. Hei. Jeg har 5 kyllinger av typen Ayam cemani de er nå blitt ganske store, snart 3 mnd. Jeg har vært uheldig i dag, da en større hane kom løpende bort og det ble full kaos inne i dems lille hønsehus. Etter dette lå den ene hanen på bakken og pustet fort. Denne har ikke dødd enda, men virker som den ble lam av skrekken. Er det noen formening om at dette går seg til igjen eller kommer den til å dø. Jeg ønsker ikke at den stakkars skal lide, så det er derfor jeg spør. Håper på svar fort. Som dere ser så står den nå oppreist på bena iallefall. Hilsen bekymret kyllingfar.
 8. Hei. Jeg er litt usikker på akkurat det med hvem som er mest frampå, men tror jeg har hørt noe om at det er hanene som er mest frampå. Jeg har jo fire haner og to høner av de 6 første og det er nok de 4 hanene som er mest frampå. Lykke til.
 9. En av hønene våres er i litt dårlig form stakkars. Surkler og er litt slapp. Håper det går bedre utover dagen. Hun la også ett egg uten skall og plomme.  Noen som vet om dette er noe som kan være alvorlig? 

 10. Jeg kan se nå i dag at det jeg tok bilde av her er en høne. De andre hadde mer kam som jeg fortalte tidligere og de endte iallefall som haner. Så da endte vi opp med ett kull på 6 kyllinger hvor 4 av dem er haner og to høner. Jaja.
 11. Ok. Takk for svar. Kyllingene og mor blir ikke delt enda, da de fortsatt er knyttet til hverandre. Kyllingene vil da ved senere tidspunkt bo for seg selv uten voksne høner. Jeg vil og si at vi har ett hus med ca 20 høner som ikke er gruppert på noen måte. Har bygget nytt hønsehus som vi skal ha oppdrett i og derfor tenkte vi å finne ut når man tenker at det er ok. Men mor er fortsatt knyttet til barna så jeg tenkte å vente til de er mer for seg selv.
 12. Hei. Jeg ser det er noen som har spurt før men som ikke fikk riktig svar etter hva jeg leter etter. Jeg har en mor og 6 kyllinger. Planen er å ha de i hvert sitt hus på sikt. Men når klarer kyllingene seg uten mor rundt seg og når kan mor trives uten å ha med seg barna. Mor er av blandings art og barna er ren av rasen som vi skal ha for seg selv. Takk for svar.
 13. Ok hvis du tror det. Men jeg har også kyllinger av samme kullet som har mye mer utviklet kam. Jeg kan se i morgen om jeg får tatt ett bilde av en av de. Den jeg tok bilde av her har en av de minste kammene.
 14. Hei. Takk for svar. Kort tid etter så klekket egg under neste hønen som lå klukk. Vi fikk først 6 friske og raske kyllinger, to uker etter fikk vi kyllinger fra den neste. Der kom det 7 friske kyllinger, men det skulle vært 8 da den siste desverre døde på vei ut av egget. Vi har ei høne til som ligger på egg nå og forventet klekking er mandag 2.påskedag (påske kyllinger) Pr nå uten kyllingene så har vi: 4 hvite italiener høner 3 hvite australorps høner 2 brahma høner 2 svarte australorps høner 4 jærhøner 1 mille fleur høne 2 lys sussex høner 1 brahma hane 1 mille fleur hane Vi har også 1 kylling av ayam cemani 1 kylling av wyandotte 6 kyllinger av oransje halset italiener 7 kyllinger av sølvhalset italiener. Venter på kyllinger av svarte australorps.
 15. Mine kyllinger klekket ut i ett ikke isolert hønsehus i mars. De har bodd der sammen med mor hele veien og gikk ut i hagen med mor allerede i en ukers alder. De har det alle veldig bra nå. Vil og si at det har vært nattefrost også på nettene. Har nå også klekket ut fra neste høne mor to uker etter og de bor også i samme type hus frem til det nye hønsehuset er ferdig. Alle har det veldig fint. Kyllingene varmer seg under mor ved behov.
×
×
 • Create New...