Jump to content

Birdy2

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Birdy2 last won the day on May 2 2019

Birdy2 had the most liked content!

Community Reputation

1 Nøytral

About Birdy2

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Birdy2

  Sand til kyllinger

  Hei! Har kyllinger på 4 uker og har hittil brukt undulatsand som underlag. De har begynt å få litt mer variert mat nå, så lurer på om sand er nok eller om jeg burde skifte til større gruskorn nå som de har blitt større og spiser mer variert? Med tanke på fordøyelsen.
 2. Ok. Åpnet et egg og hvitten var blant og flytende. Fant noe som lignet bittesmå blodårer inni der også. Ruger dem i noen dager til og prøver å lyse dem da
 3. Burde kanskje åpne ett og se? Er nybegynner på dette så hvordan skal det se ut inni på dag 2? Som et helt vanlig butikkegg?
 4. Ja, det har du rett i. Prøver noen dager til og ser, litt optimistisk kanskje, men...
 5. Har ikke prøvd det nei. Skal jeg prøve å gjøre det? Hvordan skal det se ut inni? Er dag 2 idag.
 6. Tenkte kanskje det kunne være en liten sjanse siden dette skjedde på dag 1 og fosteret ikke har utviklet seg enda
 7. Det var trist men takk for svar! Er det ingen sjanse å prøve? Tenkte jeg kunne prøve å ruge i 4-5 dager til og deretter lyse og se om det er noe liv. Eller er det bare å kaste dem?
 8. Noen som vet? Er litt stressa nå...
 9. Hei! Jeg fikk 8 hønseegg som jeg skulle prøve å ruge. Har ikke rugemaskin, men har laget min egen med varme i bunn. Har hull i kassen som står over slik at temperaturen holder seg på ca. 37,7 grader. Jeg gjorde en stor tabbe i natt... Sovnet før jeg rakk å justere ned temperaturen og våknet i småpanikk midt på natten for å skru av varmen og sjekket gradermåleren. Den viste litt over 60 grader(!). Er veldig lei meg og må bare spørre her siden jeg er nybegynner når det kommer til ruging. Er det noen sjanse for at det kan bli kyllinger? Eller har den høye varmen ødelagt sjansen for det?
×
×
 • Create New...