Jump to content

Sørlandshønsa

Medlemmer
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Sørlandshønsa

 • Rank
  Nyklekt
 1. Gode medlemmer! Den ene av de tre hagehønsene våre klarer ikke å stå på beina lengre. Det begynte med at hun «lå»/satt lavt på vagla og haltet da hun gikk. Nå sitter hun bare lavt/ligger på gulvet av huset. Hun spiser og virker ikke som om hun har vondt når jeg tar på beina hennes. Jeg tror jeg må avlive henne. Noen som tror det kan være noe håp? De har vært mye inne/sittet på vagla nå som det har vært så kalt. Og spist mye. Jeg tror hun kan ha hoppet ned fra vagla pg skadet foten.
 2. En av de vakre kyllingene våre har vist seg å være Hanne. Er det noen som har lyst på den? Den er av rasen creme legbar
 3. Hei! Jeg har hørt at kyllinger skal ha så godt av kokosnøttfett. Nå har jeg kjøpt noen kokosnøtter, men fettet inni virker tørt, harskt og nesten litt myglet. Er det farlig å gi kyllingene det? er det noen som har erfaring med dette?
 4. Tusen takk for svar! Telefonens etter maten som er lager selv høres super ut.
 5. Hei! Jeg har akkurat fått mine første kyllinger. De er 14 dager gamle. Nå lurer jeg på: hvor mye fór skal jeg gi dem? Det virker som de spiser og spiser. Kan jeg gi dem så mye de vil ha?
×
×
 • Create New...