Jump to content

Jeanthor

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Jeanthor

 • Rank
  Nyklekt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk nyklekte kyllinger for 10 dager siden. La dem under ei klukk høne, som virkelig har tatt dem til seg😊. Delte av den første uken, men har nå åpnet skille så de går sammen to høner til. Ingen hakking eller krangling. Har en luke så hønene kan gå inn og ut av huset selv. Nå har kyllingene begynt å hoppe etter. Har en kasse med flis og høy som de kan gå inn i + at mor passer godt på. Legger seg ned for å varme de. Må jeg ha luka lukket, når vi er på jobb på dagtid eller vil hønemor passe på, hvis det blir for kaldt? Kjedelig for de andre hønene og ikke komme ut i gården, hvis luka er lukket.
 2. Takk for svar😊. Da burde den jeg har være godkjent. https://www.maritim.no/multimarine-varmeror-basic?variant=84416#tabDescription
 3. Hei. Har nettopp installert varmerør ( maritimt) i hønsehuset. Hvordan er dette i forhold til brannsikkerhet? Det faller jo en del støv og sagflis ned, og er litt bekymret for brann. Har gitter rundt det, men faller likevel i gjennom. Har lest litt rundt og skjønt det slik at dette er et bedre alternativ enn varmelampe. Noen synspunkter?
 4. Hei. Kan noen hjelpe meg å se kjønnet på denne kyllingen? Den ble klekket for snart tre uker siden. Er en blanding mellom legbar og brahma.
 5. Hei. Sønnen min har 2 egg som er klare for klekking + en fersk kylling som klekket for noen få timer siden. Hvor lenge skal kyllingen ligge i rugemaskin før vi tar den ut? Den piper og piper, og ser ut til å ha for liten plass. Ligger oppe på de andre eggene. Redd den kan skade seg. Ganske ferske på dette, så setter pris på svar.
×
×
 • Create New...