Jump to content

Cral

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Cral

 • Rank
  Nyklekt
 1. Endte opp med å poste litt flere bilder på face,men kan jo legge til en liten oppdatering her også. Virker som om mesteparten av trafikken er gått over dit. Det som gjenstår innvendig nå er maling, og innredning. Lukene er dratt ca 20 cm opp fra gulvet er det vel. Har mulighet for å dele av, om det blir behov for det senere. De første kyllingene klekket for en ukes tid siden, de neste klekker i neste uke.
 2. Går sakte men sikkert fremover. Reisverket er ca ca ferdig, men jeg må jo lage en åpning som hønene kan bruke for å gå ut i "luftegården" hva er den perfekte størrelsen på denne åpningen? På sikt håper jeg å kunne få til en mer eller mindre automagisk åpning\stengning, men der finnes det jo flere varianter.
 3. 22mm vannfast gulvspon over isoloasjonen. Så får vi lete litt videre etter tips om gulvbelegg, bør jo være noe som er relativt enkelt å holde rent.
 4. Litt skuffet over aktivten her, men jeg får gjøre mitt til å kanskje bringe det opp litte grann. Ferdig med gulvet, dvs, 2"6" isolert med 150mm glava. Under galvaen er det huntonitt plater som ligger på noen lister skruff fast under rammeverket.
 5. Dette blir forhåpentlig en prosjekttråd om hønsehuset jeg drømmer om å bygge. TWT. Planen er 4x3 meter, 2 meter høye vegger og vanlig saltak, 100mm isolasjon hele veien. Hever hele huset oppå en stk lecablokk. 2"4" i vegger og 2"6" i gulv. Men siden jeg hverken kan bygge, eller vet noe særlig om høns, så kommer det nok et par innlegg med noen spørsmål som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Først ut er gulvet, bruker "vannfast" sponplater, men hva bør jeg legge oppå der igjen? Gulvbelegg av en sort? Gjerne noe som ikke er så alt for dyrt?
×
×
 • Create New...