Jump to content

J.Lene

Medlemmer
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

J.Lene's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Har tre Isa fra før og skal snart få noen Wyandotte høner og en hane. Går dette fint tenker dere som har litt mer erfaring?
 2. Når vi nå får høns (verpeklare) hvor lenge bør vi vente før vi kan slippe dem ut fra hønsegården? De er tamme. Er det nok å vente en uke?
 3. Det kan vi gjøre. De kommer til å få gå litt fritt. Så da tenker jeg at hagen vår blir populær. Her er det også skogsblåbær som de nok kommer til å like. Er det noen planter som de kan spise som kan være fin å ha inne i gården med dem?
 4. Der som vi skal bygge luftegården til hønene er det i dag grus. Bør vi fjerne dette og legge ned noe annet underlag? Deler av utegård kommer til å ha tak.
 5. Bygger om bod til å bli hønsehus. Isolerer veggene, men usikre på gulvet. Det er i betong. Bør vi gjøre noe med gulvet synes dere, eller er det nok å legge sagflis direkte på betongen? Et spørsmål til: Er det samme hvilken tresort vi lager vagler av? Har en stor og tykk gren fra plommetre vi kan bruke blant annet, hvis det er greit.
 6. Takk for svar 😊 Vi får starte med 4 - 6 først så får vi se. Hønsehuset blir på 3 kvm, så det blir jo begrenset der og hvor mange vi kan ha. 🐔Bestemte oss for å bygge om boden. 👍
 7. Hei! Noen som vet om noen som selger høns i Vestland fylke? Evt Rogaland? Holder på å klargjøre hønsehus og utegård, så om kort tid er det klart for innflytting av noen høns.
 8. Vi vurderer å få høns og er helt nybegynnere og nå lurer vi på et par ting. Da vi har en del arbeid som pågår, så tenker vi å kjøpe og ikke bygge selv hønsehus som passer til ca 6 høns. Hvor stort bør det være? Hvem som selger hønsehus av god kvalitet? Vi har stor hage og hønsene kan egentlig gå fritt, men tomten er ikke inngjerdet og vi har to voksne katter. Pleier katter å plage høns? Vil hønsene holde seg i nærheten eller kan de begynne å vandre på tur? Nabo har høns.
×
×
 • Create New...