Jump to content

Påfuglen

Medlemmer
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Påfuglen

 1. Om tre dager (torsdag) er det forventet klekking i rugemaskinen. Jeg har akkurat lyst dem siden jeg måtte ta de ut for å legge i klekkeristen. Det bekymrer meg at jeg ikke ser noen bevegelse i eggene. Jeg ser at det er noe inni der, men det er ingen bevegelse i dem. Skal de romstere og pipe på denne tiden? Er så redd for at alle er døde.
 2. Takk for svar! Jeg ser at fukten enten ligger på 26 når tanken er tom, eller 43 på full tank. Kan den ligge på 26%? ser at mange skriver at den bør ligge mellom 40 og 50 men det er feil?
 3. Nå er fuktigheten gått ned til 42%, er dette fremdeles for høyt?
 4. Maskinen min har ett kammer som skal fylles med vann. Når jeg fyller den så blir fuktigheten 48%, men når jeg ikke fyller den så ligger den på 30-31%. Hva er best å gjøre her?
 5. Jeg er igang med å ruge hønseegg i en rugemaskin og lurer på dette med støy. Er det ok å ha rugemaskinen på vaskerommet der vaskemaskinen står? Den er ikke veldig bråkete, men den lager jo lyd. Vil det påvirke eggene?
 6. Er på jakt etter en rugemaskin og er usikker på hvilken. Jeg fant en rugemaskin som heter River system som er helautomatisk med plass til 49 egg til under 3000kr på Bole.no Jeg syns den virket så rimelig iforhold til andre rugemaskiner, men ser at denne er produsert i Italia noe som kanskje tyder på mer kvalitet enn noe billigere fra Kina? Noen som har erfaringer å dele?
×
×
 • Create New...