Jump to content

Annette

Medlemmer
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Annette

 • Rank
  Ungfugl
 • Birthday 01/01/1

Contact Methods

 • AIM
  Adp
 • Website URL
  http://klukk-klukk.blogspot.com
 • ICQ
  777

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  Lillesand

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En Dag før på de første ( dag 20, og dag 21 og 22 ...)
 2. Hei. Klekket fire la flesh hos meg i våres. Har ikke hatt hell med disse. Den første som kom ut av egget var klekket med eggesekken utenfor, derfor var den klissete og rar, og den var syk og svak 1-2 uker før den måtte avlives. Kylling nr 2 ble 3 mnd, begynte å sjangle og bli ustø, derfor måtte denne og avlives. Kylling nr 3 så jeg plutselig at hadde et deformert Nebb, har ikke sett dette før nå. Og den 4 kyllingen har krokete tær. Derav 4 kyllinger tilsamnen som under 6 mnd som må avlives... noen innspill på hva dette kan skyldes??? Feil i ruging?? Innavl???
 3. Takk. Skal lese litt om hønelammelse da... ikke noe moro. Har ikke hatt hell med dette kullet. Ekkelt å finne de døde en etter en.... takk for svar.
 4. Ps. Pleier å gi unghanene en god del sjanser, den aggressive oppførselen kan og tone seg ned ettervert både mot høner og mennesker...Men det må man jo se an.
 5. Hei. Hadde en dverg cochin hane i fjor høst. Den var veldig slem mot oss ... kom alltid å angrep når vi snudde ryggen til. Det er ikke akseptabel oppførsel. Den var vel ca åtte måneder, men endte under øksa, enda den var den vakreste hanen jeg har sett. Galing pleier avta noe med alderen, det er min erfaring. Men dverg cochin galer mye, er og min erfaring, men værst når de er unge. Men det at den jager silkehønene kan og roe seg når han har satt sin plass i rangen, når han skjønner at han er sjefen og tross alt hane😆 men skulle det forsette et halvår til ville jeg kanskje byttet hane... men det er nå min mening...... lykke til!
 6. Opplever at mine halv voksne kyllinger blir svake og dør. Det har de siste ukene (månedene) vært veldig varmt. Har noe skygge i hønsegården. Men vet ikke om det er varmen som gjør at de dør. Til nå har to silkehønekyllinger krepert. Og ser nå at en La flesh kylling er sjanglete så den vurderer jeg å ta. Noen som har en anelse hva det kan være... ( kan ustabil rugetemperatur gi svake kyllinger selv om de nå er to-tre måneder gamle? ) glad for svar!
 7. Hei. Kan dette skyldes h øy temperatur? (Janoel maskin for 12 egg viste 38.3 på display, men 37.8 med innvendig thermometer) bør jeg avlive eller kan jeg snitte de opp.. hvis ikke det er dyremishandling?
 8. Annette

  Brahma

  slo av 50 i pris. det er ikke de helt store summene. Men når en regner på hva disse gedigne fuglene spiser for av for er de ganske kostbare...
 9. Annette

  Brahma

  Hei. Solgte akkurat 2 stk. ca ni mnd gamle beahma. En hane og en høne. Høna var gul Columbia og hanen en mix. Kjøper betalte 400. Vet ikke om jeg kanskje var litt dyr? ?
 10. Takk. Ho virker I grei form men syns den røde fargen er unormal. Det er vanligvis fjær der, men kan være at ho har myting det ikke er fjær... syns og det ser hovent ut. Skal ta bilde å legge her.....
 11. Ei rød jærhøne som er veldig hoven I gompen. Noen som kan se hva det er? Betennelse. Bør jeg avlive?
 12. jærhøner eller kyllinger allerhelst som kan bli sendt...? Eller i nærheten av sørlandet...Travel tobarns mor så har ikke så mye tid å sitte på nettet å finne ut av det.... Men mannen vil ha noen høner som legger EGG.... (Fem år med små dverghøner får være nok mener han.. hehe..) Noen som har noen referanser?? Takknemlig for svar:-)
 13. Ønsker meg jærhøner nå.... men kan de kombineres med dvergcochin, sultan og chabo???
 14. Annette

  sultankylling

  Noen regler for å skille skjønn som kylling på sultan. Hvor gamle er de når man kan se det og hvilke forskjeller er det??
×
×
 • Create New...