Jump to content

line-math

Medlemmer
 • Posts

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

line-math last won the day on May 23 2014

line-math had the most liked content!

About line-math

 • Birthday January 1

Profile Information

 • Kjønn
  Female
 • Bosted
  aust agder

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

line-math's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. det er da en personlig sak, hvorfor sier du ifra?
 2. da er det lagd lang kokt coq au vin på hane lår og bryst og hele vaktler som har ligget i frysa i flere år. det funka ypperlig ble god smak og siden jeg alltid er redd for seigt kjøtt så kokte jeg det hele i 2 timer, ble riktig så mørt og fint!
 3. hei, jeg har hatt en lang pause i hønseholdet mitt, men fant akkurat endel kylling lår og brystfileter og et par vaktler i frysa. de er virkelig gamle, er snakk om et par år ihvertfall... er det noen som har erfaring med gammelt kjøtt? altså fryst, og ikke bedervet. er det bare smaken som er ødelagt eller er det andre ting som gjør at det ikke burde spises? jeg vurderer å langkoke kjøttet og bruke det i en indisk nøttesaus , hvis det ikke er helseskadelig å spise kjøttet vel og merke, da har ikke smaken så stor rolle i retten
 4. hei! jeg har ikke høner i år, men de vintrene jeg har hatt har de ikke vært veldig interessert i å ut. men det kan nok være forskjellig. de må ha vanlig lys i tillegg til varmelampe
 5. Er igrunnen mest for å ikke bidra til den type produksjon av kyllingkjøtt som råder for kjøpekylling, at jeg ikke vil kjøpe kylling i butikken.. men ser ut som jeg må nøye meg med egghøner i første omgang, plassen tillater bare en flokk foreløpig. Dessuten er det lenge siden jeg har slakta nå, er redd for at jeg ikke greier det lengre,det er jo å ta et liv og det tar jeg ikke lett på. Ikke sånn å forstå at jeg er mot avlivning av dyr, dyr er dyr, men å gjøre det selv er no annet. Merkelig, jeg har slakta ihvertfall 20 haner før, og flere vaktler..
 6. Jeg har akkurat fått noen araucana kyllinger i forskjellige aldere, og lurer på når jeg kan forvente å finne de første eggene. Noen som vet når araucana har verpestart?
 7. Fant, med hjelp, rugeegg i sverige av indiske kamphøns. Men eier sier hun ikke har lov å sende de ut av landet.. synd. Jeg får bare fortsette å lete :-) blir nok noen marans i mellomtiden!
 8. Takk! Da har jeg spurt om å få være medlem av gruppa, for å kunne se innholdet, håper det går. At man ikke må kjenne noen der...
 9. Ja, ser at maran finnes der ute. Men må si jeg ble nysgjerrig på den indiske kamphøna :-)
 10. Noen som har eller har hatt indisk kamphøns? Er litt nysgjerrig på rasen, ikke mye å finne på nettet på norsk ihvertfall...
 11. Oij ja disse har jeg ikke kommet over før, kjøpte rir og sussex for noen år siden for det de skulle være gode eggleggere og ha gode kjøttkvaliteter, mulig jeg ikke fikk fora de riktig for jeg fikk ikke veldig mye kjøtt på de. Åssen er det å få tak i disse du nevner? Er de greie ellers? Kjenner jeg er skeptisk til kamphøns.. skal ha en liten flokk sussex . Men kunne tenke meg noen gode kjøtthøns også, begynner å savne kyllingkjøtt! Og det er ikke sååå lenge siden jeg slutta å kjøpe i butikk.. :-) hehe takk for svar forresten! :-)
 12. Er det noen som vet hvilke sunne raser som egner seg best til kjøttproduksjon (kun til eget bruk)? Jeg har tidligere prøvd rir og sussex som jeg trodde skulle være brukbare men som jeg ikke greide å få særlig mye kjøtt på i forhold til størrelse, tok de da de begynnte å gale..
 13. Står på tampen til å kjøpe samme bod for bruk til hønsehus, funka det greit?
 14. litt utenom tema... for noen nydlige whippeter mara
×
×
 • Create New...