Jump to content

SKJERAHAUG

Medlemmer
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SKJERAHAUG

 1. Hei! Har et lite dilemma her. Har 3 påfuglegg jeg skal prøve å ruge ut. Hva ville dere brukt til ruging? Alternativa er; Dverg kochin høne, Kalkunhøne, eller rugemaskinen. Ønsker og generelle tips ang. ruging av påfugl
 2. Noen somn vet om ting der er ekstra viktig å være obs på ved klekking av perlehøns? (i maskin)
 3. Det kan ikke være hegreegg, hegren har reir oppe i tretoppene
 4. Har på de siste rugingene hatt problmer med at kyllinger dør i egget rett før klekking. Når egga åpnes ligger kyllingene klar til å hakke seg ut, men er døde. Dette gjelder flere raser og linjer, så innavl er utelukka. Maskinen holder også tilsynelatende ok temperatur og fuktighet. Noen som vet hva som skjer? (har bestilt meg ny rugemaskin....)
 5. Prøve facebook gruppa " kjøp og salg av rugeegg"
 6. Støver vaktler mye? / like mye som høns?
 7. Ja, reiser nå. og er tilbake før 5 dager. Håper det er går bra. Er Dv.kochin i diverse rene farger (postegg) så håper virkelig på et godt resultat!
 8. Har starter rugemaskinen i dag, men pga dødsfall må jeg reise bort noen dager, og har dessverre ingen som kan snu egga for meg. Normalt ligger de jo 1-2 døgn uten snuing, men klarer de 3-4 døgn uten også?
 9. Hei! Venter 1 kyllingkull neste uke, men har ikke mer kylingfor igjen, og butikken jeg handler hos vil ikke ta inn mer pga årstiden. Vil de klare seg med verpefor (egg 1) fra klekkedatoen av?
 10. Jeg får sikkert kjeft nå, men jeg klarer ikke å se hensikten med å fore opp skadedyr... (som det i enkelte kommuner faktisk er skuddpremie på) Tror jeg hadde tatt en rask og humanavliving med hammeren.
 11. Er det noen som har/vet om Grå Jungelhøns Gallus sonneratii i Norge eller Norden?
 12. SKJERAHAUG

  Mile Fleur

  Nokon som har bilder av sitronfarga mille fleur`?
 13. Hei! Hvor lang rugetid er det på egg av kalkun?
 14. SKJERAHAUG

  Nybegynner

  Jeg vurderer å starte med oppdrett av vaktler, i første omgang for å få egg og kjøtt til egen husholdning. Ønsker vaktler som er lette å få til å trives, og som er god mat ;D Noen som har anbefalinger å komme med?
 15. SKJERAHAUG

  SKJERAHAUG

×
×
 • Create New...