Jump to content
Sign in to follow this  
Budeia

Basic kunnskap om egg

Recommended Posts

Jeg burde i grunnen kunne det meste, men jeg har glemt mye gitt.

Holdbarhet i romtemperatur?

Kjøleskap? (det ble jo innført nye regler for noen år siden, slik at eggene nå er "holdbare" kortere tid enn før, men husker at det var laaang holdbarhet før de nye reglene.)

Vaske ved hvilken temperatur?

Hvor "gamle" bør de være for å være best til hardkoking? (ferske gjør de vanskeligere å skrelle husker jeg) og bake?

Ei som fikk egg av meg for noen uker siden bakte med dem, og fikk ei mislykka kake på en oppskrift som aldri feiler, hva kan årsaken være? Hun mente plommen kunne være større enn på kjøpeegg, jeg mente eggene kanskje var for ferske?

Andre grunnleggende ting å huske på om egg?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...