ah09 Skrevet 7. april 2013 Rapporter Del Skrevet 7. april 2013 Nå har minstemann fått seg høns, og allerede hoper det seg opp med egg Vi elsker egg, så det går greit enda, da vi lager omelett, eggerøre, og kokt egg hver morgen.Men ser at det etterhvert som det blir flere høns, når jeg også får, lett kan hope seg opp med egg. Derfor lurer jeg på om noen vil dele tips til hva de bruker opp eggene på? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prisilla Skrevet 7. april 2013 Rapporter Del Skrevet 7. april 2013 Heimelaga karamellpudding, egge likør, egg kan også brukes som hårpleie Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ah09 Skrevet 8. april 2013 Forfatter Rapporter Del Skrevet 8. april 2013 Ååå karamellpudding, er jo kjempegodt, det skal jeg definitivt lage til helgen, faller nok i smak hos hele familien Hårpleie faktisk DET har jeg ikke tenkt på Tusen takk for tips Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prisilla Skrevet 8. april 2013 Rapporter Del Skrevet 8. april 2013 Berre kjekt Hår og hudpleie: http://www.123hjemmeside.no/Ladeoppdrett/39335935 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ah09 Skrevet 5. mai 2013 Forfatter Rapporter Del Skrevet 5. mai 2013 Tusen takk for linken Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skiftestads Skrevet 5. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 5. mai 2013 Arme riddere er godt når man har lyst på noe søtt. Og vafler! Jeg har eksperimentert litt med å fryse ned vaffelrøre i 1 1/2 liters plastflasker. Veldig lettvindt å ta opp og tine og bare tømme i vaffeljernet. Det eneste er at de hever litt dårligere etter å ha vært fryst. Pannekakerøre kan man også oppbevare på denne måten, lett å ta med på stranda eller på tur også Ellers er det alltid folk som ønsker å kjøpe egg fra hobbyhøns så du kan jo nevne det for naboer og kollegaer Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
krezz Skrevet 5. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 5. mai 2013 Ene tanta mi er fra en eggprodusentfamilie, og der ble det naturlig nok endel egg med sprekker i skallet o.l som ikke kunne selges, og de frøs faktisk ned eggene(uten skall). Om ikke annet går det jo an å prøve å knekke 2-3 egg i en boks med lokk bare for å prøve?! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
baremeg Skrevet 6. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 6. mai 2013 Hvor lenge kan eggene ligge før de må brukes?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bente79 Skrevet 7. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 7. mai 2013 de kan ligge leeenge, legg de kjølig uten å vaske de mer enn du må, og de kan ligge hvertfall et halvt år. tror nok at de er etendes et år etter legging og, alt etter oppbevaring, skallkvalitet etc. havrelapper er en super måte å bruke overskuddsegg på. 3-5 egg, litt kruskakli, en liten dæsj kardemomme, en smule vaniljesukker, kanskje litt kanel, havregryn, fint rugmel/fibra/fullkornsmel/det du har, litt matolje, vann. (ta det du har i skuffen )bland til en tykk røre, dytt røren utover på steikepannen med en gaffel e.l. Kjempegodt! og sunt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Birdman Skrevet 7. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 7. mai 2013 havrelapper er en super måte å bruke overskuddsegg på. 3-5 egg, litt kruskakli, en liten dæsj kardemomme, en smule vaniljesukker, kanskje litt kanel, havregryn, fint rugmel/fibra/fullkornsmel/det du har, litt matolje, vann. (ta det du har i skuffen ) bland til en tykk røre, dytt røren utover på steikepannen med en gaffel e.l. Kjempegodt! og sunt Var en veldig nøyaktig oppskrift kunne du vært litt mer presis på havregryn og mel mengdene, hørtes spennende ut. Spiser du de som de er eller har du noe på/vedsiden. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bente79 Skrevet 7. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 7. mai 2013 hehe, skal vi se...pisk sammen 3 egg, en teskje vaniljesukker, kardemomme etter ønske (ca 1/2 ts) og en klype salt.ha i 2dl havregryn, gjerne store og en dl kruskakli, bland godt. eg bruker bare en gaffel å røre det sammen med. ha i 2 dl finmalt rug, 2dl fullkornshvetemel evt hvetemel. hell i 1/2 dl matolje og så mye vann du trenger for å få røren som en tykk saus. kan stekes med det samme, men best blir den om du lar den stå å svelle en stund. da tnner du den med litt vann når du skal steike den.prøv deg frem med første lappen, ikke hell for mye røre i pannen på en gang. hell litt i midten, og dra røren utover med en gaffel. ikke god om de blir for tykke, og røren renner ikke ut av seg selv som vafler. (Røren kan godt brukes til vafler og, forresten!) ungene er veldig glad i disse til skolemat, med hvitost eller annet pålegg. kjempegode med kokt egg og salt og pepper, gode med syltetøy, brunost, hva som helst av pålegg siden det ikke er sukker røren. kan fint droppe vaniljesukkeret og ha i krydder, f.eks basilikum, oregano, havsalt...eller ha sukker i dette er bare noe rotihop som ble til en dag det var tomt for brød her, men ble suksess! de metter godt og lenge, er rimelie og sunne står seg fint i kjøleskapet 2-3 dager.håper de faller i smak! og bruk gjerne flere egg, kan ha hvertfall 5 egg før det smaker omelett 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Birdman Skrevet 7. mai 2013 Rapporter Del Skrevet 7. mai 2013 Nice ja dette skal prøves, har alt for mye egg så må bli flinkere til å bruke de Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.