admin Skrevet 3. september 2007 Rapporter Del Skrevet 3. september 2007 Åpner dette forumet med en video for de som har andeslakt de vil bruke til noe godt. NOdgzoJjKw8 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
andeby Skrevet 4. september 2007 Rapporter Del Skrevet 4. september 2007 Mmmm, så deilig. Jeg hadde ender i 10 år og ble helt hekta på andebryst. Favoritttilberedning er rødvinsmarinert og grillet. Ellers er confit av lårene himmelsk.Utveksling av oppskrifter som eget emne? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
buddy Skrevet 4. september 2007 Rapporter Del Skrevet 4. september 2007 Jeg får litt vondt jeg, siden jeg har to skjønnheter i stallen for tiden, men når sant skal sies var and det første av mine egne dyr jeg spiste (og eneste) , og det var NAMMENAM Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emilio Skrevet 4. september 2007 Rapporter Del Skrevet 4. september 2007 Har en Au-Pair fra Philippinene, hun lager masse god mat. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
andeby Skrevet 4. september 2007 Rapporter Del Skrevet 4. september 2007 Ja, så var blir det til? Skal vi lage en matkrok? Gourmetavd.? Jeg er klar over at jeg kanskje tråkker mange på tærne...de vil ikke spise sine venner. Men for mange av oss er det å kunne nyte et godt måltid med et dyr vi har fóret selv, viktig og riktig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
admin Skrevet 4. september 2007 Forfatter Rapporter Del Skrevet 4. september 2007 Ja, så var blir det til? Skal vi lage en matkrok? Gourmetavd.? Jeg er klar over at jeg kanskje tråkker mange på tærne...de vil ikke spise sine venner. Men for mange av oss er det å kunne nyte et godt måltid med et dyr vi har fóret selv, viktig og riktig. Den ligger der den andeby. Post ivei. />http://www.fuglepraten.no/index.php?action=collapse;c=12;sa=expand#12I det gamle forumet ligger det mange oppskrifter og tips lagt inn av medlemmer. Vi hadde også der en diskusjon på det å spise sine hobbyfugler. Ikke alle vil det, men det må være opptil hver enkelt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fuglemakeren Skrevet 5. september 2007 Rapporter Del Skrevet 5. september 2007 Jeg spiser gjerne noen andres fugler, bare ikke mine egne. Spiser IKKE kjøpekylling i hvert fall Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ole Skrevet 5. september 2007 Rapporter Del Skrevet 5. september 2007 hvorfor ikke kjøpe kylling?? : Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
andeby Skrevet 5. september 2007 Rapporter Del Skrevet 5. september 2007 Takk Tormod. Da vet jeg hvor jeg skal lufte matidéer.Vil ikke være med på å gjenskape hvorvidt vi skal spise våre venner eller ikke, det har dere gjort lenge før jeg ble med.... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fuglemakeren Skrevet 5. september 2007 Rapporter Del Skrevet 5. september 2007 hvorfor ikke kjøpe kylling?? :Av dyrevelferdsmessige/etiske årsaker. Slakteferdig ved fem uker, vokst så fort at skjelett og muskler ikke henger med, flere tusen kyllinger sammen, slaktemetoden...ja, listen kan gjøres lang. Men jeg har bestillt noen kalkuner som er vokst opp i grønngresset og som blir slaktet på gården med øks. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ole Skrevet 6. september 2007 Rapporter Del Skrevet 6. september 2007 øøø jeg burde ikke ha visst de Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DuckS Skrevet 5. oktober 2007 Rapporter Del Skrevet 5. oktober 2007 Her var det ikke mange oppskrifter. Skal legge til min favoritt oppskrift på and. den er kjempegod!!!! 8) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lone Skrevet 5. oktober 2007 Rapporter Del Skrevet 5. oktober 2007 Hvis I har spørgsmål vdr.opskrifter eller ernæring, kan jeg måske svare.... jeg er ernærings- og husholdningsøkonom (engang for længe siden...) ! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.