Gå til innhold

And på menyen


admin

Anbefalte innlegg

avem

Ja, så var blir det til? Skal vi lage en matkrok? Gourmetavd.? Jeg er klar over at jeg kanskje tråkker mange på tærne...de vil ikke spise sine venner. Men for mange av oss er det å kunne nyte et godt måltid med et dyr vi har fóret selv, viktig og riktig. 

Den ligger der den andeby. Post ivei.  ;)


/>http://www.fuglepraten.no/index.php?action=collapse;c=12;sa=expand#12

I det gamle forumet ligger det mange oppskrifter og tips lagt inn av medlemmer. Vi hadde også der en diskusjon på det å spise sine hobbyfugler. Ikke alle vil det, men det må være opptil hver enkelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvorfor ikke kjøpe kylling?? :;)

Av dyrevelferdsmessige/etiske årsaker. Slakteferdig ved fem uker, vokst så fort at skjelett og muskler ikke henger med, flere tusen kyllinger sammen, slaktemetoden...ja, listen kan gjøres lang. Men jeg har bestillt noen kalkuner som er vokst opp i grønngresset og som blir slaktet på gården med øks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...