Jump to content
Sign in to follow this  
Bondetuppa

Blodig avf-Kocsidiose?

Recommended Posts

Hei. Lurer på om noen kan hjelpe meg med ett sp.mål. I dag mener jeg bestemt at jeg oppdaget en klatt med mørkt blod + avf ute i "gressburet". Alle kyllingene har vært i "karantene", to og to i en pappask med avispapir og ingen slapp ut før de hadde avgitt en klatt med bæsj. Det rare er at alle hadde normal avføring. Om dette er kocsidiose vil da være blod hver gang den/de har avf? Alle virker friske og livlige, spiser og drikker normalt. Noen som vet? Det er observert meitemark spising, men det har vel ingenting å si sikkert :-) ellers kun kyllingfor.


Share this post


Link to post
Share on other sites

kan også bare vere litt blødning inni tarmen. om det ikkje kom meier enn dei eine klatten er det nok ingenting og bekymre seg for.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Det får jeg håpe  :smiley:  Har kyllingene på halm til vanlig, men har nå hatt de på avispapir i en tre timers tid og jeg ser ikke antydning til noe mer blod. Ønsker å sette de over på kutterflis, men er redd den minste er litt for liten? Har hørt at de kan spise flis og dermed få forstoppelse, stemmer dette? Og hvor gamle bør de da være før det er greit med flis?


Share this post


Link to post
Share on other sites

ingen fare med høne kyllinger. det med og spise flis gjelder mere for and og gåse kyllinger som kan få dette klistret på innsiden av nebbet.


 


aldrig vert noen problem med og ha kutter spon som underlag til kyllinger fra dag 1. her. og klekker vell døryt 200 små i året.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...