Jump to content
L.A.S

Plymoth Rock/Orpington/Columbia Brahma spørsmål

Recommended Posts

For noen uker siden fikk vi to Plymouth Rock kyllinger (begge høner). Nå er de ca 6 og 8 uker, men de går fremdeles ikke så godt sammen med de andre. Columbia Brahmaen og Orpingtonen er ca 15 uker gamle, så de er en del større enn de. De har gått å pikket litt på de små og jaget de vekk. De har ikke tatt de godt i mot rett og slett. VIl dette gå over etterhvert?

Har hørt at siden de to minste er av en litt mindre rase, så er det fare for at hanen kan pikke hull i ryggen på de. Tror ikke dette vil skje, fordi hanen er ganske rolig og snill. Hva tror dere?

Og når begynner Orpington hønen å legge egg? Har hørt at de begynner når de er rundt 18 uker, stemmer det? Er det samme alder for plymouth rock høner?

Ser også ut som den ene kyllingen en blanding av en annen rase også, da den har fjør på føttene. Men det gjør ingenting siden jeg ikke skal bruke de til avl. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har Orpington som klekket i januar, og de kom igang med egg legging nå i juli. Dvs, har ei høne som la egg når hun var 19 uker, men det var bare små egg som kom innimellom. Orpington er vel ikke kjent for å være av de raskeste med å komme igang med egg legging!!Men nå er de i full sving og gir fine store brune egg:-)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...