Jump to content

Safari til 1000


Bjarten
 Share

Recommended Posts

Det er vel å forlange for mye  :wink: .. Prydfugler.no Gamebird.no og Fuglepraten.no vitner om at han har litt å holde styr på tror jeg  :blush: . Men hønsesafari 1000 var en privat hjemmeside  hvor mange sendte inn sine private bilder .Side eieren reiste også mye rundt en stund å samle mye bilder og beskrivelser av raser der hvor hun fant dem  ..Hmmm...Kanskje jeg skal lage et lignende register på min hjemmeside .men da må jeg ha hjelp fra fugle entusiastene her  :smiley:


Link to comment
Share on other sites

jeg synst Tormod kunne ha fullført prydfugler.no med rasebeskrivelser, så blir det så bra og oversiktelig :)

 

Takk for tipset eromuld. Jeg tar gjerne i mot bilder til bruk på faktaarkene. 

 

Det er vel å forlange for mye   :wink: .. Prydfugler.no Gamebird.no og Fuglepraten.no vitner om at han har litt å holde styr på tror jeg   :blush: . Men hønsesafari 1000 var en privat hjemmeside  hvor mange sendte inn sine private bilder .Side eieren reiste også mye rundt en stund å samle mye bilder og beskrivelser av raser der hvor hun fant dem  ..Hmmm...Kanskje jeg skal lage et lignende register på min hjemmeside .men da må jeg ha hjelp fra fugle entusiastene her   :smiley:

 

Prydfugler er også en privat hjemmeside pippa. Jeg jobber med Prydffugler.no rett som det er jeg.  I det siste har jeg fått på plass bildegalleriene under På besøk hos etter at de forsvant under siste oppdatering av programvaren. Uten forkleinelse for andre så var Prydfugler.no og forløperen Prydender.net først ute i Norge både med faktaark på hobbyfjærfe og På Besøk hos.  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Jo sofa hanen, jeg tar gjerne i mot bilder også av de som er der fra før. Det går fint an å legge inn mange bilder av hver rase. 


 


Asbjørg: Det samme til deg, jeg tar svært gjerne imot bilder. For nybegynnere tror jeg mange bilder av de ulike rasene er gull verdt.


Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...