Gå til innhold
tittigulle

hva kan jeg gjøre for stakkars lille kylling?

Recommended Posts

stakkars lille kylling har mistet alle sine søsken på uforklarlig vis..tror det er en rotte som kan ha tatt de.. og nå driter plutselig hønemammaen i den oxo...når jeg skrudde av lyset hos de i går tenkte jeg at jeg skulle observere litt og så da at mor gikk og satte seg sammen med de andre høyt oppe mens kyllingen var igjen på andre siden av rommet og ropte... jeg løften den opp til sin mor men ho bare hakket den når den prøvde å gå under ho...så da satt jeg der brått med en kylling i hånda.. det gikk noen minutter så fant den ut at hånda mi var ikke så dum alikevel... så den lagde masse lyder og pussa nebbet... jeg kunne ikke sitte der hele kvelden så jeg fant en liten krok i nærheten av en varmelampe og forlot det vesle nurket der.... men stakkars lille..uff


er det noe jeg kan gjøre som vil gjøre dens verdag lettere... kan jo si at den kjemper seriøst hardt for livet sitt om dagene.....den har jo tydeligvis styrke og vilje til å overleve men den er jo bare en liten kylling aleine i verden og det er mange store slemme høns der ute.. noen forslag dere???


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det beste du kan gjøre for den er å prøve å få tak i omtrent jenaldrende kompiser. Kanskje etterlyse her inne, eller prøve på facebook, og husk å skrive hvor du bør :) Håper det går bra med han! 


Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×