Ugla Skrevet 4. april 2014 Rapporter Del Skrevet 4. april 2014 Allerede etter 1 overnatting her, har det poppet ut 2 egg. De var litt skitne. Vasket de i lunkent vann så godt jeg kunne. Nysgjerrig som jeg er kokte jeg de (hardkokt) og forsøkte ta av skallet. Skallet var kjempehardt, og mesteparten av hvitten fulgte med. Smakte som helt vanlige egg, nam nam Er det noen måte man burde vaske eggene på før man bruker de? Er det normalt at skallet er såååå hardt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sfanett Skrevet 6. april 2014 Rapporter Del Skrevet 6. april 2014 ja eggeskallet på and og gås er mye tykkere en høns. til mat egg så kan du la dem ligge noen minutter lettere få bort dritten. men skal man ruge egg så må dem ikke vaskes Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ronny k Skrevet 26. juni 2014 Rapporter Del Skrevet 26. juni 2014 Hvis hvitten følger med skallet så er vel det et tegn på ferske egg..La eggene bli 1-2 uker gamle og skallet slipper lettere..Det er min erfaring ivertfall.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.