Anelyy Posted March 30, 2015 Report Share Posted March 30, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronny k Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Jeg tenker at dette er et resultat av at vi som forbrukere er noen gnipeiser som ikke kan betale mere en 20 kr for en hel kylling,og ikke skjønner verdien av økologisk og naturlig fremstilt/fostret kylling som kanskje koster det 3-4 dobbelte..Vi betaller minst mulig og tar til takke med det gelantin-aktige kjøttet..Så da,så lenge vi handler den billigste maten vil denne industrien gå så fjøra fyker..Jeg tenker også at de som har dette som et levebrød er greie folk som gjør så godt de kan for dyra sine og følger de reglene som er satt for dene type drift,de har bare valgt dette som levebrødet sitt,det respekterer jeg ivertfall..Jeg reagerer heller IKKE på slakte metoden,den er akurat som all anen slakt på "fabrikk/slakteri"..De skal jo tross alt slakte litt mere en et dusin høns om dagen kan du si..Det JEG reagerer på er at det finnes dyr/kylling som er slakteklare på 31 dager..Det er helt sjukt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Bevissthet blant forbrukerne gjør at ting kan endres. Men det er nå en gang blitt sånn at pris trumfer det meste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HW. Posted April 25, 2019 Report Share Posted April 25, 2019 Vi kjøper ikke kyllingkjøtt på butikken. Slakter egne hanekyllinger. Wyandotte, Faverolles, OrpingtonxMarans. God mat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pia St. Posted March 25, 2024 Report Share Posted March 25, 2024 Ronny k skrev (På 31.3.2015 den 17.18): Jeg tenker at dette er et resultat av at vi som forbrukere er noen gnipeiser som ikke kan betale mere en 20 kr for en hel kylling,og ikke skjønner verdien av økologisk og naturlig fremstilt/fostret kylling som kanskje koster det 3-4 dobbelte..Vi betaller minst mulig og tar til takke med det gelantin-aktige kjøttet..Så da,så lenge vi handler den billigste maten vil denne industrien gå så fjøra fyker..Jeg tenker også at de som har dette som et levebrød er greie folk som gjør så godt de kan for dyra sine og følger de reglene som er satt for dene type drift,de har bare valgt dette som levebrødet sitt,det respekterer jeg ivertfall..Jeg reagerer heller IKKE på slakte metoden,den er akurat som all anen slakt på "fabrikk/slakteri"..De skal jo tross alt slakte litt mere en et dusin høns om dagen kan du si..Det JEG reagerer på er at det finnes dyr/kylling som er slakteklare på 31 dager..Det er helt sjukt.. Det er sjukt som så mange andre ting dette samfunnet fostrer ......Nå i 2024 begynner endelig folk å tenke ; storbyen støyer , de vil ut i natur og høre stillhet ... spesielt når de venter barn ; Takk & Lov !! PiaSt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.