Jump to content
Sign in to follow this  
Anelyy

Hva tenker du om dette?

Recommended Posts

Jeg tenker at dette er et resultat av at vi som forbrukere er noen gnipeiser som ikke kan betale mere en 20 kr for en hel kylling,og ikke skjønner verdien av økologisk og naturlig fremstilt/fostret kylling som kanskje koster det 3-4 dobbelte..Vi betaller minst mulig og tar til takke med det gelantin-aktige kjøttet..Så da,så lenge vi handler den billigste maten vil denne industrien gå så fjøra fyker..Jeg tenker også at de som har dette som et levebrød er greie folk som gjør så godt de kan for dyra sine og følger de reglene som er satt for dene type drift,de har bare valgt dette som levebrødet sitt,det respekterer jeg ivertfall..Jeg reagerer heller IKKE på slakte metoden,den er akurat som all anen slakt på "fabrikk/slakteri"..De skal jo tross alt slakte litt mere en et dusin høns om dagen kan du si..Det JEG reagerer på er at det finnes dyr/kylling som er slakteklare på 31 dager..Det er helt sjukt..


Share this post


Link to post
Share on other sites

Bevissthet blant forbrukerne gjør at ting kan endres. Men det er nå en gang blitt sånn at pris trumfer det meste.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vi kjøper ikke kyllingkjøtt på butikken. Slakter egne hanekyllinger. Wyandotte, Faverolles, OrpingtonxMarans. God mat. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...