Gå til innhold

bilde av ori


hønepia

Anbefalte innlegg

Her er da første bilde av ori, orrhøna som vi henta med Tiur ;D

Vi henta to, men desverre så knakk den eine vingen sin og måtte avlivast :'(

Men den gjenværande er i fin form og tasser førnøgd omkring :o

orirv6.th.jpg

Tiur

her er to bilder av tibeth fra da vi var me dej og kånå ;) vakje helt sikker på fotografen han, så det vart litt gøyme å leite ::o det var utrulig kjekt å få kake og brus me dokke og kansje sjåast me te neste år angåande tiura :o ska helse så mykje fra na far og onkel ;)

tibbeeu9.th.jpg

tibewy8.th.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

avem

jah.. ho begynne å vandre når vi kjeme inn te ne, men ette ei stond so kjeme ho nærmare og nærmare. ho laga også en thooo thooo lyd og ser på oss, trur ho e litt ensom :o men det blir det nok raskt bedring på når vi fe henta dei 4 andre orrfoglane ;) Elska einebær og makk, då kjeme ho ganske så nær ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

nei he berre ei orrhøne :o hehe, ein orrhane og tre orrhøner kjeme så fort vi fe sjangsen å hente dei i hamarområdet ;) og he lyst på eit par me tiur, men det blirkje før te neste år ;)

Selvsagt var det orrhane jeg mente, gikk litt fort i svingene...  ??? Blir spennende å høre hvordan det går når det blir orrleik Hønepia!  party

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...
  • 1 år senere...

Hei :D

hadde ein midlertidlegutevolier på ca 10 kvadrat, denne er nå revet og det vil bli støpt og laget ein ny til sommeren. Det gikk veldi dårli med orrfuglene vi henta... tre månader etterpå kom minken sej inn til dei og drap alle untatt 1 orrhøne, den j****  >:(gravde sej gjennom og under nettingen og hadde blodfest på våre flotte fugler :'( ... men he funnet ein orrhane og håååper at vi fe dei til i år :)

Den nye volieren blir todelt, ein stor (20-30kvadrat) til orrhøna og komande orrhøner og ein 15 kvadrat til orrhanen, da blir det helstøpt bunn og 20 cm høg murkant og sterk firkantnetting all over ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...