line-math 0 Posted November 25, 2015 Report Share Posted November 25, 2015 hei, jeg har hatt en lang pause i hønseholdet mitt, men fant akkurat endel kylling lår og brystfileter og et par vaktler i frysa. de er virkelig gamle, er snakk om et par år ihvertfall... er det noen som har erfaring med gammelt kjøtt? altså fryst, og ikke bedervet. er det bare smaken som er ødelagt eller er det andre ting som gjør at det ikke burde spises? jeg vurderer å langkoke kjøttet og bruke det i en indisk nøttesaus , hvis det ikke er helseskadelig å spise kjøttet vel og merke, da har ikke smaken så stor rolle i retten Quote Link to post Share on other sites
line-math 0 Posted November 28, 2015 Author Report Share Posted November 28, 2015 da er det lagd lang kokt coq au vin på hane lår og bryst og hele vaktler som har ligget i frysa i flere år. det funka ypperlig ble god smak og siden jeg alltid er redd for seigt kjøtt så kokte jeg det hele i 2 timer, ble riktig så mørt og fint! Quote Link to post Share on other sites
admin 179 Posted November 28, 2015 Report Share Posted November 28, 2015 Så bra. Fint at du ga tilbakemelding på resultatet. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.