Jump to content
Sign in to follow this  
line-math

gammelt kjøtt i frysa

Recommended Posts

hei, jeg har hatt en lang pause i hønseholdet mitt, men fant akkurat endel kylling lår og brystfileter og et par vaktler i frysa. de er virkelig gamle, er snakk om et par år ihvertfall... er det noen som har erfaring med gammelt kjøtt? altså fryst, og ikke bedervet. er det bare smaken som er ødelagt eller er det andre ting som gjør at det ikke burde spises? jeg vurderer å langkoke kjøttet og bruke det i en indisk nøttesaus , hvis det ikke er helseskadelig å spise kjøttet vel og merke, da har ikke smaken så stor rolle i retten

Share this post


Link to post
Share on other sites

da er det lagd lang kokt coq au vin på hane lår og bryst og hele vaktler som har ligget i frysa i flere år. det funka ypperlig ble god smak og siden jeg alltid er redd for seigt kjøtt så kokte jeg det hele i 2 timer,  ble riktig så mørt og fint!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...