Gå til innhold
moskusandemor

hjelp. andemor vil ikke komme tilbake til reiret.

Recommended Posts

Har en andemor som har lagt egg hver dag og ti hittil. Hun laget fordypning i flisen og lagt eggene der. Men da jeg drev og styret litt med reiret i går og la på litt halm, trodde dette var smart, nektet hun å legge seg på sin vanlige plass. Nekter hun å legge flere egg og ruge seg på eggene fordi jeg drev og "rotet" til reiret hennes? Magen er fortsatt stor så jeg tror hun vil legge flere egg. I så fall hva må jeg gjøre? Har tatt inn eggene, skal jeg legge dem tilbake på reiret? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ville tatt bort eggene og oppbevart de kjølig, ventet til anda har roet seg og lagt noen nye egg. Så hadde jeg lurt tilbake et par egg om dagen til det er en ca 15 egg totalt. Jeg synes også halm fungerer bra som reirmateriale.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er ikke alltid andemor legger seg på egg, så det er ikke sikkert at det at du la halm på har noe og si. Så det er bare å følge med, hun legger nok mange nye. Legger hun seg på kan du jo forsøke å snike de andre med om hun da ikke får for mange. Andeegg smaker foressten godt, bruker dem som hønseegg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×