Jump to content

Vil ha høns men samboeren er skeptisk 😃


KimPremium
 Share

Recommended Posts

Hei :dans:

Jeg er ny her inne og har egentlig ikke særlig peiling på høner ennå, men skal lese meg opp på det her 😃 Har kjøpt oss hus på landet og har lyst til å lage et hønsehus og skaffe noen høns. Samboeren derimot er mer skeptisk. Ikke fordi ho ikke vil ha høner men fordi ho liker ikke tanken på å være bindt. Ho vil kunne dra på en ukes ferie hvis ho vil det sier ho. Hvor lenge kan man være vekk fra hønene hvis man får noen til å mate dem og gi dem vann? En uke? Det bør vel rengjøres en gang i uka ca? Noen som har tips?

Link to comment
Share on other sites

Går fint ann å være borte fra hønene! Jeg har en stor vannautomat og en forautomat som tar ca 25 kg for. Jeg kan fint være borte en uke bare jeg får noen til å plukke egg. Skal jeg være borte lenger gjør jeg ordentlig rent før jeg drar så trenger bare di som passer hønene å plukke egg og fylle vann en gang i uka og forautomaten holder i flere uker. Så min erfaring er at det ikke er å vanskelig å få noen til å passe høner :) så får di som passer selvfølgelig alle eggene di plukker.

Lykke til :) 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg vil si at høns er noen av de enkleste dyrene man kan reise fra, har de en stor vann-og kraftfôrbeholder kan man fint la de være uten tilsyn to-tre dager. Men ellers er det jo ikke noen stor jobb for en som har litt kjennskap til dyr og se til de en gang om dagen/annenhver dag og fylle på fôr og evt skifte vann når det trengs vil jeg si :) Veldig trivelig med høns da, så lykke til! 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...