Jump to content

Recommended Posts

Hei. Jeg har en høne ( dverg cochin )som har ligget på egg i en uke, for noen dager siden bestemte to andre høner som også er i klukk å legge seg i samme kasse/ hylle som hun ruger i. De to ligger ikke på egg men jeg ser de prøver å stjele noe fra henne iblant. Kassa de ligger i er også 1 meter over gulvet Som vel er for høyt høyt når kyllingene klekker. Går det an å flytte høna jeg helst vil skal ruge og eggene ned til en kasse på gulvet uten att hun slutter å ruge på de ? Eller kan en prøve å avklukke to av de og heller flytte høna og kyllingene ned på gulvet når de klekkes ? Kanskje det finns en bedre løsning ?

 

Link to post
Share on other sites

Fellesruging går bra her i alle fall. (Men har store felles verpekasser). Veldig søtt når de passer på de små sammen. :)
Jeg ville heller hatt netting rundt reiret/åpningen enn å flytte klukkhøne. Er det for liten plass kan du kanskje kaste ut en høne el. to. Hun vil antakelig bare tilbake til det gamle reiret. Gi mat og vann i reiret og Flytte høne 2 d. etter når kyllingene er klekket og høna uansett vil ut.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...