Gå til innhold

Dødsdømte kyllinger


Laufen

Anbefalte innlegg

Vi kjøpte oss 6 høner og en hane av en slektning i august 2021. De var klekket i rugemaskin i midten av mai samme året. I september døde ene høna. Vet ikke hva som skjedde da vi fant den død. Hanen er ikke bror til hønene. 

Vi kjøpte helautomatisk rugemaskin for å ruge frem selv, og fikk 22 kyllinger, har vel mistet 3 etter det. I mai kjørte vi på med ny runde, fortsatt samme foreldre om man kan si det. Klekket 21 kyllinger av 24 egg rundt 1. juni, men nå bare noen uker senere sitter vi igjen med 6 kyllinger. De dør en etter en med noen dagers mellomrom. De virker friske før de plutselig en dag legger seg ned på siden og dør. De bor i fjøsen, og vi gjør alt likt som sist. De har ikke vært i kontakt med andre dyr, og går adskilt fra resten av hønsene. Forstår ikke hva som er galt, men venter bare på at resten også skal dø. 

Tørr ikke legge nye egg i maskina før vi vet hvorfor de dør. Dessuten er hanen slakta, og nye hanen er jo halvbror til de yngste hønene, og sønn til en av de eldre, så det er jo ikke det beste akkuratt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

avem

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...