Elin Skrevet 13. mars 2009 Rapporter Del Skrevet 13. mars 2009 Begynner å få ganske mange gåseegg, og så lurer jeg på om noen har noen gode oppskrifter hvor jeg kan bruke disse eggene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
maykj@online.no Skrevet 29. november 2012 Rapporter Del Skrevet 29. november 2012 Jeg plukke opp denne tråden igjen:Hva kan man bruke gåseegg til? Noen som har oppskrifter?Hvordan skiller det seg fra hønsegg ifht bruksegenskaper og smak?Kunne jo vært morsomt å servere kokte egg på 180 gr til påskefrokost , men smaker det godt? (nye eggeglass, kanskje.... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prisilla Skrevet 13. desember 2012 Rapporter Del Skrevet 13. desember 2012 Gås har eg ikkje prøvd, men eg brukar mine ande egg til å bake kaker, treng nesten ikje hevemiddel..kanskje er det slik med egg frå gås og ? Ellers går ande egg som eggerøre, omelett og i eggsalat nydelig godt med litt fyldigare smak på egga Eg likar godt ande egg som frukost egg og eg da Sikkert nydelige gås egga og Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar