Jump to content
Sign in to follow this  
Echo

Lesing av blogger

Recommended Posts

Jeg er ikke akkurat så veldig god på data så det er mulig jeg bare er noen få tastetrykk unna løsningene :laugh: Jeg lurer på følgende: Når jeg går inn på f.eks Fuglemakerens blogg (jeg skulle lete etter noen bilder som var lagt ut av vaglebrett) så får jeg lett opp det første innlegget (husker ikke når det er skrevet, men tror det var i 2009 og en gang. Regner derfor ikke med at det er det siste innlegget? Når jeg trykker på les mere så får jeg lese hele innlegget pluss de kommentarene som har kommet. Men hvordan kommer jeg meg videre til neste innlegg skrevet av Fuglemakeren? Skjønner ikke hvor jeg skal trykke for å få til det! Kunne jo tenkt meg å lese alle blogg innleggene fra starten til siste innlegg.

Det andre jeg lurer på er om det er noe jeg kan trykke på som sorterer blogg oversikten på en annen måte. Jeg skulle gjerne ha opp en oversikt over de bloggene som "er aktive" først, sånn at jeg fikk opp de nye bloggene som det var skrevet i siden sist jeg var inne for å lese. Har inntrykk av at det ligger mange blogger der som ikke er aktive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Flott med spørsmål, det kan hjelpe andre i samme situasjon. Dersom du vil ha opp listen med en brukers alle artikler/blogginnlegg så klikker du på bloggeierens navn, i dette tilfellet Fuglemakeren, da får du opp dene listen: http://www.fuglepraten.no/index.php?action=pmxblog;sa=view;uid=21

I kalenderen på høyre side kan du klikke på månedene for å få opp innlegg lagt ionn der.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...