Jump to content

Bittelitt frustrert av bilder.


Circameg
 Share

Recommended Posts

Jeg leser masse gamle innlegg her inne.. Hvor folk legger ut og får masse skryt av bildene sine.. Jeg for min del ser ikke et bilde!!!!! Jeg har gått inn på profilen til noen, men der er galleri tomt.

Hvor ligger disse bildene?!

Noen har lagt inn bilder med link fra et galleri på andre nettsider som foreksempel Photobucket, dersom man avslutter kontoen hos disse eksterne nettsidene forsvinner bildene som er linket hit også. For andre er det sannsynligvis også bilder som lå i galleriet på den gamle Fuglepraten. Det gikk desverre ikke å overføre bildene hit til det nye galleriet. Alle bildene er bevart på serveren, men de må legges inn manuelt. Det har vært en svakhet i denne nye programvaren at admin ikke kan legge inn bilder i andres albumer, altså i andre medlemmers navn(legge tilbake bilder fra det gamle galleriet altså). Tror ikke folk her inne blir happy dersom jeg legger inn bilder i mitt navn, som andre har fotografert. :) Men som nevnt i et annet innlegg blir programvaren i forumet oppgradert i løpet av kort tid, håper da det går an å legge inn mange av bildene som lå her tidligere.

dette lurer jeg også på, før var det et flott galleri over de fleste rasene, hvor har det blitt av de?

Svaret på spørsmålet ditt eromuld ligger også ovenfor. Enig i at vi hadde et stort og flott galleri med bilder av masse raser. Skal prøve det jeg kan for og få de tilbake i egne kategorier. Jeg har lagt inn noen felleskategorier som dere ser, desverre kommer navnet mitt opp som eier av disse albumene (kategoriene), det burde det ikke gjort, det er felles albumer for forumet. Kanskje vil dette også gå an å endre med oppdateringen av programvaren.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har nå laget egen felles kategori for bilder av volierer, hønsehus og andedam. Ennå er det for få bilder i galleriet for prydhøns til å lage underkategorier med raser. Men så snart det blir flere bilder der kommer egne kategorier.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...