Jump to content
Sign in to follow this  
trude

Er revebur egnet

Recommended Posts

Jeg har fått to seksjoner med revebur tenkte å ta ut skilleveggene så det ble ett stort bur. noen som har gjort dette før? det må da være innbrudds sikkert nok siden det er laget for å holde reven inne... :cheesy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har også en seksjon med tre bur på rekke. Mellom to bur er det en luke som kan åpnes. Jeg bruker disse til "innbytterhaner" og kyllinger. Er godt fornøyd med løsningen. Det er også forautomater på burene som kan brukes på voksne høns (de sitter for høyt for kyllinger). Har laget føtter tiul burene slik at de ikke står på bakken. Det holder mus unna i stor grad. Ulempen er at det blir mye forspill siden burene har nettingbunn. Jeg bruker halm som underlag, men dette hindrer ikke foret i å dette ned. Jeg bruker derfor gamle forsekker helt underst for å hindre forspill som kan komme mus og rotter til gode. Vil ikke gjøre det enkelt for disse tassene i hvert fall...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok min seksjon er med fire bur, men kunne tatt med noen av den typen du snakker om også men rommene nok like store ( :) og de jeg tok ned var ferdig skrudd ned fra veggen..). jeg tenkte å klippe ned alle skilleveggene og lage dette til sommer bolig til 4 DK jeg håper bare det blir stor nok plass. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...