Jump to content
Sign in to follow this  
Prisilla

Gourmet egg

Recommended Posts

Driv å eksperimenterar med div små rettar av vaktel egg for tida. Vaktelegg med loddegogn på mørkt brød er fantastisk godt.

Eg prøvde alle typane, altså rød, svart og kvit, den siste var vanskelig å dandere på eit så lite felt. Den er veldig kornete i forhold til den raude og svarte.

post-1338-0-19200100-1351950605_thumb.jp

post-1338-0-51689400-1351949975_thumb.jp

post-1338-0-40453300-1351950557_thumb.jp

post-1338-0-75824200-1351950948_thumb.jp

Laga også ein liten slice med hjortepølse, urterømme av kvitløk og grasløk.

Pynten er tørka ringblomst.

Bon appetit :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...