Kyllingmiddag
Småkarene begynte å bli for store og og yppe og bråke i hønsehuset/hønsegården. Hva skal man gjøre, fem haner er jo fire for mye til mine fem små frøkner. Gi dem bort til ukjente? Som gratis mat til noen som kanskje slakter dem uansett? Nei, det var ikke riktig for meg. De har jo personlighet disse små karene også Så da var det bare en ting å gjøre...
Litt småvondt i magen når hoggestabben og øksa var klar, men det måtte gjøres Det er vel en del av det ansvaret som følger med hønsehold. Det gikk i alle fall fort og de rakk vel ikke å skjønne hva som skulle skje engang. Voldsomt mye mat var det ikke på dem, var vel bare bryststykket som var verdt å ta vare på.
Jeg må innrømme at det var litt rart å tilberede og spise egne kyllinger (for første gang). Men jeg vet i hvert fall at de har hatt det bra. Ikke smakte de så verst heller
1 kommentar
Anbefalte kommentarer