Gå til innhold

coke

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av coke

  1. Vi har jo akkurat blitt fugleeiere og at det ble dvergpapegøyer var tilfeldig. Vi titta også på nymfer. Jo da, våre dvergpapegøyer skravler endel, men de står ved siden av sofaen på stua og det er bare koselig at det er litt lyd av de.
  2. Takk for svaret Andreas. Om vi har to hunner eller hun og han bryr vi oss egentlig ikke så mye om. Vi har ikke tenkt på avl alikevel. Uansett er de to jo i nær slektskap og da er det jo greit at det er 2 hunner.
  3. Det ble egentlig sagt at de er mor og datter, men kan de være det om en er rosen og en er fersken? Hvordan kan du utfra bilde se at det er en hanne? Jeg trodde det kun kunne bestemmes med DNA? De er i alle fall like store begge to, selv om det kanskje ikke ser slik ut på bilde. Har kalt de for Polly og Penny, men kanskje vi heller skulle funnet et guttenavn da??? :-)
  4. Hei Hos oss har det flyttet inn 2 dvergpapegøyer i løpet av helgen. Er det noen som kan si meg nøyaktig hvilken art det er? Er det rosenhodet dvergpapegøyer vi har fått i hus? De skal visst være mor og datter (datteren er ikke kjønnbestemt, så hun kan også være en sønn). Jeg har lest at unge ofte er blassere i fargen. Barnet er visst født i mars. Hun er mer orange i fargen. Vil hun også bli rød som moren, eller vil hun beholde den fine orange fargen? Her et bilde av henne.
  5. coke

    Ny fuglevenn

    Hei Vi er en familie på 4 som nettopp har fått oss 2 dvergpapegøyer og da tenkte jeg at det kan være kjekt med litt tips fra "fuglefolk". Vi er nybegynnere når det gjelder fuglehold. Håper å finne mye nyttig informasjon her hos dere.
×
×
  • Opprett ny...