Gå til innhold

Aske55

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Aske55

  1. Har en lys sussex som har fått "utslett" på nebbet. På undersiden ser det ut som om det er et begynnende hull rett og slett. Det er også antydning til sprekk og flere flekker og misfarginger. Kan det være en form for sopp? Midd? noe helt annet? Noen som har vært borti lignende?
  2. hei, tusentakk for svar og gode råd. De nye hønene er 18 uker og faktisk i dag har det gått litt bedre. Jeg er nå optimistisk at det skal gå fint ila en ukes tid:)
  3. Hei, jeg har to lohman brown høner og fikk forrige uke to lys sussex. Satte dem inn i hønsehuset i skumringen, etter at de to lohman hadde gått til ro. Morgenen etter lot jeg de være adskilt, men slik at de kunne se hverandre. Så slapp jeg dem sammen i luftegården. Til å begynne med gikk det fint, men så gikk den ene lohman "til angrep" og hakket iherdig på de nye hønene. Så har dette fortsatt dessverre. Jeg har prøvd å avlede med snacks (mais og korn) men de tar seg bare en pause i spisingen for å hakke og plage før de spiser videre igjen. Noen ganger samrbeider de to slik at den ene sperrer døra inn til hønsehuset mens den andre jager og hakker. Nå har dette vart i 5 dager. Er det noe håp om at denne oppførselen vil avta? Jeg lurer på om jeg blir nødt til å kvitte meg med de to sussex dessverre. Har noen tips eller erfaringer å dele?
×
×
  • Opprett ny...