Gå til innhold

glendora

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av glendora

  1. Tusen takk for hjelpen. Skal prøve litt ivomec nå og håpe det hjelper.
  2. Hei. jeg har ikke veid henne, men ser bare hun er super tynn, kanskje 1 kg.. Jeg forer med verpeklar, noe som jeg fikk beskjed om av de vi fikk henne av. hun går også i en hage med masse gress og så har hun tilgang på skjellsand og alt hun kan komme over av små grus. Og de får brød og mais ved siden av. De andre endene er gode og runde. Tusen takk for svar....
  3. Hei, jeg er helt ny her, så vet ikke om dette er riktig sted og skrive om dette, men prøver. Jeg har en liten moskus frøken som ikke er bra. Hun spiser og drikker, men har blitt veldig tynn på kort tid, hun puster også tungt å bruser med fjærene på "ryggen". Det ser også ut som hun er oppblåst for når hun skal ut å svømme sliter hun med at hun ligger for høyt i vannet og holder på og tippe over på siden. Har tatt kontakt med flere dyrleger, men ingen kan hjelpe. Er det noen her som har noen ide på hva som feiler den lille andemora vår?? hun er foresten bare en ung dame på ca 2 år.
  4. Hei. når vi har andunger lager vi en liten "barnehage" hvor vi setter opp gitter (grønne kompost grinder) med en parasol og nett over. bygger dette rundt huset hvor mor har reiret sitt. Dette må vi gjøre for at ikke andefar tar ungene, og for ikke og snakke om måker og kråker og slikt. Har hørt at andemor ikke vil ha barna om man skiller dem etter klekking. Lykke til med bebisene :-)
×
×
  • Opprett ny...