Gå til innhold

iggy_iggy

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av iggy_iggy

  1. Tusen takk for hjelpa:-) Dårlig farge/tegning og ikke godt brahma hode? Hva vil det si? Det er bare viss vi skulle ha stilt dem ut?
  2. Å tenk om den er en høne....:-) Det hadde vært fantastisk. Den er bare så utrolig søt. Veldig "hønete" i oppførselen, rolig, forsiktig og blir passet på av sine to større venner brahmane:-) Tusen takk for svar. Kanskje noen andre klarer å tyde de to andre.
  3. Vi fikk tre kyllinger for ca 12 uker siden. Men jeg aner ikke om det er haner eller høner. Noen som klarer å se det? Viss ikke får jeg bare smøre meg med tålmodighet til de evt begynner å legge egg :-)
  4. Nå har jeg tatt et par bilder av de små. Noen som klarer å se hvilket kjønn dette er?
  5. Tusen takk! Skal se om jeg får til å legge ut bilde av dem. Hadde vært kjekt å vite om det er høner eller haner disse søte små:-)
  6. Vi har tre kyllinger (en silke og to brahma) som er litt over 11 uker gamle. Aner ikke hvilket kjønn de er. Når begynner evt hanen å gale? På oppførselen kan det se ut som den ene brahmaen er en hane og de to andre høner. De går litt sammen med en hvit italiener hane og 14 hvite italiener høner. Kan det føre til at kyllingen ikke tør å gale, viss det er en hane da? De voksne hønene oppdrar kyllingene, men er ikke voldsomme med dem. Alikevel holder disse tre "små" seg litt for seg selv. Er det normalt eller har vi nå to flokker?
  7. Tusen takk for svar. Ser det er mange løsninger på problemet:-) Får holde de i innhegningen til jeg evt får delt av et stykke de kan gå på innimellom. Ser nå ut som de har det helt supert der de er nå også:-)
  8. Jeg har hønene gående i en utegård, men kunne tenkt meg at de gikk litt fritt i hagen innimellom. Men blir ikke det utrolig mye "gris" av det? De har fått gå fritt i hele fjøset vårt nå i noen dager, etter at kuene slapp ut, og det er hønse møkk absolutt over alt. Blir ikke det slik i hagen også? Orker ikke å gå og trø i det hele tiden.
  9. Tusen takk for svar. Nå ser det ut som vi kanskje får kjøpt noen kyllinger snart. Er det noe spesielt vi kan gjøre for den vi har, mens vi venter, slik at den ikke kjeder seg? Kjeder kyllinger seg i det hele tatt? Den får mye omsorg, kos og kjærlighet av oss mennesker, men vet ikke om det er nok.
  10. Jeg har hatt min første runde med egg i rugemaskin. Men av 12 egg fikk jeg bare en kylling. Denne bor nå på badet. Har prøvd å lese litt om hvordan man introduserer nye individer til flokken man allerede har. Vi har 20 hvite italienere og en hane. Mange plasser skriver de: "hva du enn gjør aldri introduser bare en eller to kyllinger i flokken". Hva gjør jeg da når jeg bare har en? Vi har tenkt å slakte endel av de gamle hønene og prøve igjen med nye egg slik at vi tilslutt havner på en flokk på ca 10. De dyra vi allerede har er "arvet" fra en eggebonde med 7500 høner.
×
×
  • Opprett ny...