Lone Skrevet 7. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 7. februar 2008 Nu taler vi jo så meget om æg og anvendelsen af dem!Er det ikke en ide' at lave en tråd her med kageopskrifter ?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuppelura i Røyken Skrevet 7. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 7. februar 2008 Dette er en urolig lettvindt kake som bare heter "Sinnsykt god kake", det var ihvertfall det jeg fikk opplyst...6 eggehvitter3 3/4 dl sukkerDette piskes hvitt og stivt1 pose vaniljesaus uten koking, denne piskes inn.Stekes i lang/storpanne ved 170-180 grader i 10-15 minutter. Den skal være stiv som marengs.Kaken snus på bordet og fylles med vaniljekrem som er blandet litt ferdigpisket kremfløte. Bland friske/frosnebær eventuelt sjokoladebiter inn i kremen og rull den sammen som rullekake. Den er bare helt orgasmisk god. Ulempen her er at det går mye eggehvitter, så når man spiser et par sånne i uka så får man mange eggeplommer. Er det noen som har oppskrift hvor man bruker mye av det? ??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lone Skrevet 7. februar 2008 Forfatter Rapporter Del Skrevet 7. februar 2008 Jo da,- så skal du lave is Her er en opskrift på skildpaddeis 6-8 chokolade skildpadder5 dl piskefløde5 æggeblommer5 spsk sukkerÆggeblommer og sukker piskes hvidt. Hakkede skildpadder kommes i.Fløden piskes til flødeskum, og det vendes i.Stilles i fryseren. Man skal IKKE røre i den, mens den fyser.Variation 1 ) appelsin skal og - saft og cointreauVariation 2 ) mørk chokolade (200g) smeltes, vendes i sammen med Bailey's Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kjersti Skrevet 7. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 7. februar 2008 Gullkake180 gr. margarin90 gr. sukkerRøres hvitt2 1/2 dl. melk250 gr. hvetemel2 ts. bakepulver6 mandeldråperRøres i8 eggeplommer vispes med 90 gr. sukkerrøres i på slutten1 1/2 l. formStekes i 180-190 grader ca. 1 time.Svært god kake sammen med is. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuppelura i Røyken Skrevet 7. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 7. februar 2008 mmmmm, nam, nam jeg er en skikkelig godte/kakegris...Vanlige Pikekyss er jo også veldig godt!4 eggehvitter250 g melisPiskes hvitt og stivt, kan eventuelt tilsette konditorfarge.Tørkes i ovnen på 100 grader i 3-4 timer, skal være gjennomtørreOgså 1,2,3 så kan jeg lage en ny porsjon is, med knuste pikekyss på. ÅÅÅÅ ,jeg får vann i munn, farvell slankekur.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lone Skrevet 8. februar 2008 Forfatter Rapporter Del Skrevet 8. februar 2008 Kom nu.... der må være mange flere gode opskrifter !!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fuglemakeren Skrevet 8. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 8. februar 2008 Hva med parfait? Kjempegodt med safran;safranparfait 4 pers visp#1: 3 eggplommer + 1/2 g safran + 1/2 dl sukker + 1/2 dl honning (safranet kan først knuses i mortel sammen med litt sukker for mer smak)visp#2: 3 dl kremfløtebland sammen, hell i form kledt med plastikkfolie, frys sausmikser/foodprosessor: ca 2 hg bringebær + melis etter behag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fuglemakeren Skrevet 8. februar 2008 Rapporter Del Skrevet 8. februar 2008 ...eggeplommene i parfaiten er store, hvis du har dverghøns kan du godt doble og har du typ antwerpen skjegg blir det tredobling ;D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
btobrenn@online.no Skrevet 1. september 2008 Rapporter Del Skrevet 1. september 2008 Rene epedemien, dette å se at mange folk sliter med diabetes,-Og har mat(varesort)intoleranse, der det må gjøres bruk av glutenfri og kaseinfri-(=proteinet i mel).....Noen som tenker på dette ang kaker og mat generelt?Kjekt om det hadde komt opp noen oppskrifter her.-BB Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar