Gå til innhold

photofulable

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av photofulable

  1. Må forresten si selv at jeg tror det var hønselammelse. Jeg så på bilder jeg tok i går av foten, og den var helt fin - MEN, den pekte frem. Var også lite reaksjon i det. I dag sluttet så og si også den ene vingen å å fungere. Var nok best å la den slippe, ja. Trist for sussex nr. 2, som ikke har noe forhold til de andre hønene. Har kaklet som en gal i hele dag, stakkar. Jaja, jeg har hvertfall ikke arvet noe manninstinkt fra han far, kan man si! Hehe. Takker for alle svar som har kommet inn!
  2. Formen er ikke bedre i dag, så klokken 1400 i dag skal jeg la hun få slippe. Venter på mail fra der hvor vi kjøpte hun, i håp om at de kanskje vet noe. Men tror ikke jeg kan vente på den i all evig, med tanke på høna. Hun ser litt pjusk ut med svansen hengendes nedover. Da håper jeg ingen kommer med "høna kan bli frisk"-innspill etter klokken 1400. Da har jeg angeren der, for å si det sånn! Dog er det greit for andre hønseeiere, hvis det skulle skje noe av samme skade hos de.
  3. Takk for svar! Skulle egentlig ha få tatt den i dag, så den skulle slippe lidelsene - men da venter jeg nok litt til! Skal prøve det ut Camy, takk for tips!! Håper på det beste nå :0))
  4. God påske til deg også!! :-)

  5. Her i vinter ble en av våres sorte silkehøns halt. Vi fryktet det var forfrysning, men ventet med å gjøre noe med det for å se om det bedret seg. Den er og har alltid vært i helt fin form ellers, god appetitt, drikker og galer (hane) som vanlig høns. Nå er dette en god stund siden, men han er fremdeles halt. Det virker som om han har vendt seg til benet sitt, og humper rundt. Fælt å se på, men ser ikke ut som han har det noe vondt. Vi har derfor ikke tenkt noe mer over det. Men - i overigår ble enda en høne halt. Dog så det ikke ut som det var snakk om samme skade, men mer som om den kunne ha falt ned fra vaglepinnen. Skulle slippe de ut i dag morres og da lå den i et hjørne. Gikk bort, og da humpet/dro den seg bortover. Helt forferdelig syn! Legger ved en film til dere, slik at dere kan se hvordan de går (Hvit sussex som ligger nede og sort silkehane): />http://www.youtube.com/watch?v=Cj--a0tFZ8s&feature=channel_video_title Youtube er en fin ting!
  6. Bra å høre! Mine to silkehøns er 4 mnd gamle. Den ene har jo som sagt begynt å halte over natten - kan det være forfrysning i benet? Blir bekymret!
  7. Har to silkehøns og to sussex. Burde ha klumpet seg sammen de fire - men, nei! Sussexene i det ene hjørnet og silkene i det andre. Ikke vil de hoppe opp på vaglepinna heller og ligger dermed direkte på gulvet (sagflis mellom, såklart). Det har nå vært oppe i -22 og det er sagt det blir verre. Rommet er LITT isolert med varmelampe. (blir ikke varmere enn at vannet fryser hver natt). Noen som kan si meg hvor mye silkehønsene tåler av kuldegrader? Ser den ene har begynt å halte litt.
×
×
  • Opprett ny...