monalisa Skrevet 21. august 2013 Rapporter Del Skrevet 21. august 2013 Jeg har ei moskusand som nettopp har lagt seg klukk (hun la seg klukk tidligere i sommer også, men da ble det bare tull og hun gikk av eggene hele tiden). Egentlig er jeg ikke så lysten på andunger til høsten, men jeg har allikevel bestemt meg for at hun skal få klekke frem noen nå. Men hun ligger på bare to stykker. Egg hun har lagt de siste ukene ligger i kjøleskap som holder rundt 4 grader. Er dette for kaldt eller kan det være en sjanse for at en utvikling kan skje når hun får noen av dem under seg? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prisilla Skrevet 21. august 2013 Rapporter Del Skrevet 21. august 2013 Den ideelle temperaturen for oppbevaring av rugeegg er mellom 10-14 grader, dei bør også vendast 2 gongar for dag. Men har frøkna lagt seg er det vel berre å la henne prøve.. lys egga etter ei veke er dei blanke får du frøkna ut av reiret eller skaffe egg frå nokon som har. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spurven Skrevet 21. august 2013 Rapporter Del Skrevet 21. august 2013 Det er utrolig hva de tåler Jeg la inn 6 egg fra kjøleskapet i forrige uke, og 4 av dem er i full gang med utviklinga! De to som var tomme var gamle, ca.3 uker. Mens de som ser bra ut var lagt siste uka Sist vinter plukka jeg vaktelegg i en kaldværsperiode, og jeg er sikker på at mange av egga hadde ligget i minusgrader en stund. Men alle var fortsatt i live da de hadde ligget i maskinen noen dager og jeg lyste dem Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mettemor Skrevet 24. august 2013 Rapporter Del Skrevet 24. august 2013 Ja naturen er virkelig til å forundres over! "nature over mind" mens vi tenderer til å tro at det er omvendt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arne aka norwegian Skrevet 24. august 2013 Rapporter Del Skrevet 24. august 2013 Har fått fram kalde egg. Hva har du å tape på å prøve??? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.