Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/12/2020 in all areas

 1. Hei, Kjøtt fra fjørfe trenger ikke mørning, det er mørt fra naturen sin side. En annen positiv ting med kjøtt fra fjørfe er at fettet inneholder mye umettede sunne fettsyrer, og bidrar dermed ikke til å øke kolesterolinnholdet i blodet.
  1 point
 2. De er glad i bær ja, ripsbær er også populært. Ellers går de og napper i vanlig gress, kløvereng er bra. Løvetann er rik på mineraler og vitaminer, de spiser også den. I tillegg vil de finne snegler og diverse småkryp om de får gå litt fritt. Det vil gi veldig god trivsel.
  1 point
 3. Ok. Får vente til slutten av uken, om det ser like dystert ut da. Isåfall får jeg ta det med selger
  1 point
 4. Har nå luket ut 4 egg det ikke var noe liv i, og 5 det er uten tvil med. det ene egget er det masse blodårer i men det er også en stor sort skygge jeg ikke skjønner noe av. kan dette egget kommet lengre i prosessen?
  1 point
 5. man skal være forsiktig med å anbefale tørruging....det eneste vi har å gå ut fra,er fuktighet,som blir målt utfra en fuktmåler....det kan være store forskjeller på luftfuktighet,på de forskjellige plasser i norges land...eneste vi kan konstatere er at den ideelle fuktigheten under ruging er den som blir oppgitt i rugeveiledninger.og det bør man følge,enten vi oppnår den ideelle fukta med eller uten vann i maskinen....
  1 point
avem


×
×
 • Create New...